Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A barátomon és rajtam is van...

A barátomon és rajtam is van sok túlsúly. Viszont, mindketten fogyózni kezdtünk,és mozgunk meg kevesebbet eszünk,tudatosabban. Viszont, ő nagyon lomhán mozog,én meg olyan vagyok mint a labda, sokkal mozgékonyabb. Miért?

Figyelt kérdés
Sokszor annyira idegesít,ha hosszabb sétára, túrára megyünk,hogy alig teszünk meg egy kis utat,már ülni is akar le annyira nem bírja. Ülő munkát végez,én fél ülő munkát. Miért ennyire lomha, amikor ő régebben amikor vékony volt gyerekként karatézott is,én meg nem sportoltam soha mégis abszolút mozgékony vagyok, és nem bírom a lassúságot? 31/n
tegnap 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
16%

Te hova rohansz? Az itt a kérdés.

És mióta nem szereted a párodat?

tegnap 12:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem alapban gyors volt mindig a menésem. Mindig azt mondták a faluban előbb odaérek valahova gyalog,mint más bicajjal.
tegnap 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Mert ezt az értelmetlen mintát hoztad, hogy mindenhova rohanni kell. Anyâm volt ilyen. Ma már nem tud menni. Az ilyen ember nem tud lelassulni sajnos, csak az élet is elrohan mellette. Mi történne, ha egy kicsit lassítanál és nem a pârodban lâtnâl problémât? Neki mondtad ezt? Ha pedig nem tetszik a pârod, miért vagy vele? Szerinted tudod jól, hogy milyen. Ez miért most kezdett el zavarni? Menjetek külön edzeni, mert ez nevetséges, amit leírtâl.
tegnap 12:30
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom hogy a párod mennyire kövér, de ha igen csak sok felesleg van rajta 30-40 kiló vagy több akkor érthető hogy nehezen bírja el magát és előbb elfárad. Meg írtad ülő munkát végez, el van lustulva, az izmai ennyit bírnak és valószínű az állóképessége is a nullával egyenlő.

Te meg vagy nem vagy annyira súlyos, meg írtad alapból gyors a járásod, meg írtad fél ülő munkát végzel, gondolom mozgósabb a munkád, ezért megy neked jobban.

Megértem hogy bosszant ez téged, de türelmesnek kell lenned, idő mire a párod hozzá fog szokni a nagyobb sétákhoz és ez nem 1-2 hét hanem 1-2 hónap is.

Meg én javaslom hogy otthon is tornázzatok mert azért az izmaitoknak sem árt ha felkészül az új életmódotokra elég csak nyújtani, sokkal jobban fog menni a séta mindkettőtöknek.

tegnap 12:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!
tegnap 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen típus. Vannak ezek a mackós mozgású emberek. A túlsúly is nagyon terhelő. Felszaladtam a 4 emeletre 1 levegővel 25 évesen, 50 kilósan. Most 37 évesen 15 kilóval több vagyok, de már nem rohangálok én se 😅
tegnap 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:
33%

Lehet jobban el van hízva, az is lehet hogy míg mindkettőtökön van feles zsír, rajtad van izom is alatta, míg rajta nem. Lehet pusztán szar a kardiója, én simán lesétálok 30km-t is, de ha 2km hosszabb futásról van szó meghalok (lelkileg biztos).

Azt se felejtsük el hogy nők általában alsótestben (comb, láb, segg) míg férfiak felsőtestben (mell, kar) erősebbek

tegnap 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!