A barátomon és rajtam is van sok túlsúly. Viszont, mindketten fogyózni kezdtünk,és mozgunk meg kevesebbet eszünk,tudatosabban. Viszont, ő nagyon lomhán mozog,én meg olyan vagyok mint a labda, sokkal mozgékonyabb. Miért?

Te hova rohansz? Az itt a kérdés.
És mióta nem szereted a párodat?

Nem tudom hogy a párod mennyire kövér, de ha igen csak sok felesleg van rajta 30-40 kiló vagy több akkor érthető hogy nehezen bírja el magát és előbb elfárad. Meg írtad ülő munkát végez, el van lustulva, az izmai ennyit bírnak és valószínű az állóképessége is a nullával egyenlő.
Te meg vagy nem vagy annyira súlyos, meg írtad alapból gyors a járásod, meg írtad fél ülő munkát végzel, gondolom mozgósabb a munkád, ezért megy neked jobban.
Megértem hogy bosszant ez téged, de türelmesnek kell lenned, idő mire a párod hozzá fog szokni a nagyobb sétákhoz és ez nem 1-2 hét hanem 1-2 hónap is.
Meg én javaslom hogy otthon is tornázzatok mert azért az izmaitoknak sem árt ha felkészül az új életmódotokra elég csak nyújtani, sokkal jobban fog menni a séta mindkettőtöknek.

Lehet jobban el van hízva, az is lehet hogy míg mindkettőtökön van feles zsír, rajtad van izom is alatta, míg rajta nem. Lehet pusztán szar a kardiója, én simán lesétálok 30km-t is, de ha 2km hosszabb futásról van szó meghalok (lelkileg biztos).
Azt se felejtsük el hogy nők általában alsótestben (comb, láb, segg) míg férfiak felsőtestben (mell, kar) erősebbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!