Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy átlagos román ember kövér?

Egy átlagos román ember kövér?

Figyelt kérdés

okt. 23. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:
45%

Nem. A románoknál nagy szégyen a kövérség, mondhatni utálják a kövéreket ( talán mert éhező nép volt?)

Tudom mert ott nőttem fel. 65 kilósan lekövéreztek, pedig jól néztem ki, de a román lányok súlya 55 kiló körül lehet max….

Ott nemzeti sport a fogyókúra, koplalás a nők körébe

okt. 23. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem szeretnek elhízni, mert akkor egyrészt nem tudnak elszaladni a medve elől, másrészt a medvék imádják a kövér zsíros husikat.
okt. 23. 23:20
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
Dagat mind
okt. 24. 01:25
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Voltunk ott, nem nagyon láttunk kövér embereket. És a kirendelt kajamennyiség se olyan brutális adag, mint idehaza.
okt. 24. 07:46
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

[link]

A 11-edik másodpercben láthatod a térképet.

okt. 24. 09:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 2022-ben a lakosság 35%-a volt elhízott. Ami bár EU szinten iszonyatosan magas, nem elég nagy az arány ahhoz, hogy kijelenthessük, hogy az elhízás átlagos.
okt. 24. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
87%

"Nem. A románoknál nagy szégyen a kövérség, mondhatni utálják a kövéreket ( talán mert éhező nép volt?)"

Nem tudom, mire alapozod ezt, de bizos nem igaz.

Talán kevesebb az elhízott, mint Magyarországon, de nem sokkal. Tradicionálisabb helyeken (falvakban, stb), mai napig normális, hogy az asszony szülés után elengedi magát, a férfiaknál pedig a pocak tekintély...

De még a városi román fiatalok körében is teljesen általános az, hogy nem a vékony csajok a jók csak, hanem akin van mit fogni úgymond, a duci csajok is teljesen elfogadottak, szerintem jobban, mint Magyarországon.

Egy erdélyi

okt. 26. 10:16
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Kb mint egy átlagos magyar, lehet aránylag kicsit kevesebb a túlsúlyos, de nincs egetrengető különbség.
okt. 31. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!