Mivel tölti az idejét egy átlagos 40 éves férfi, akinek nincs senkije?
Figyelt kérdés
jún. 18. 09:50
1/26 anonim válasza:
Munka, hobbi, maszturbálás, vásàrlàs, takarítás, stb.
2/26 anonim válasza:
Akármivel, amivel egy olyan is, akinek van valakije.
Munka, hobbik - kirándulás, zenehallgatás, játék, sport, olvasás, filmnézés, stb.
3/26 anonim válasza:
Az én szomszédom ilyen. Sokat dolgozik, mikor meg nem akkor itthon sörözik. Semmi mást nem csinál.
4/26 anonim válasza:
A párom legjobb haverja ilyen. Munka után iszik. Ennyi.
5/26 anonim válasza:
Az attól függ, mennyi pénze van. Ha sok, akkor utazgatással meg csajozással tölti az idejét. Ha kevés, akkor egyéb hobbikkal.
6/26 anonim válasza:
35 evesen volt szingli evem, akkor sokat utaztam, rengeteget csajoztam, a maradek idoben persze munka, videojatekok, baratok (a tobbsegnek mar csaladja volt, szoval annyira nem volt mar pezsgo tarsasagi elet)
7/26 anonim válasza:
Talán úgy csinál, mint az elvált barátom, aki pár éve, a válása óta úgy él,mint egy szabad és boldog ember. Sugárzik a nyugalomtól,a kedvességtől és a nőket k.rva messzire kerüli.
Mikor házas volt, az egyik legszomorúbb ember lett belőle,akit ismertem.
8/26 anonim válasza:
#7 a házasság mindenkivel ezt teszi. Semmi értelme.
9/26 anonim válasza:
#8:
Detto. Az csak egy túlhype-olt szerződés, amit sokan benyelnek, hogy boldogok lesznek tőle. -.-
10/26 anonim válasza:
#9 és sok embernek semmi más életcélja nincs. Sajnálom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!