Mivel tölti az idejét egy átlagos 40 éves férfi, akinek nincs senkije?
Figyelt kérdés
jún. 18. 09:50
11/26 anonim válasza:
Gondolom ugyanazokkal mint amivel az, akinek van valakije, mínusz párkapcsolati dolgok.
12/26 anonim válasza:
dolgozik, otthon van, vásárol, sportol..
Ha nincsenek barátok sem, és rokonok sem akikkel összejárhatna akkor elég szűkösek a lehetőségek.
13/26 anonim válasza:
OFF: Én azt látom, hogy a kapcsolatban lévő ismerőseim sem csinálnak semmit, csak otthon ülnek a párjukkal.
14/26 anonim válasza:
50 fölött minden nőtlen/elvált/megözvegyült férfi egy rakás szerencsétlenség. Ebben a korban már egyáltalán nem ugyanolyan a "legényélet" mint 35 évesen, az önvígasztaló utazgatás ezen semmit nem segít ha aztán otthon nincs kihez szólniuk. A nők amúgy valamivel jobban viselik a magányt.
15/26 anonim válasza:
A nők is ugyanúgy vannak 50 felett mint néhány férfi, de nem mindegyik ilyen kedves #14.
De egy biztos, legalább is a látszat az, hogy a nők a magányt jobban viselik.
De sajnos 50 körül/felett már ki jut és mi jut? Nem sok jó sajnos.
16/26 anonim válasza:
Nyilván a nők jobban viselik a magányt..Ékes bizonyítéka ennek a sok gonoszkodó,gyagyás, magával mit kezdeni nem tudó elmagányosodott 60 feletti öregasszony.
17/26 anonim válasza:
Eleve az, hogy nincs családod, párod, nem egyenlő a magánnyal.
18/26 anonim válasza:
Szerintem már 40 fölött elkezdődik a rettegés a magánytól. Sokan szárnyaszegett madárként élik az életüket. Viszont ha családod van sem garantált a lelki béke. Inkább az hiányzik az emberekből.
19/26 anonim válasza:
Munka, ügyintézés, olvasás, netezés, kerékpározás, ilyenek.
20/26 anonim válasza:
#18 Szerintem a magánytól rettegés sokkal inkább érinti azokat, akiknek gyerekük van és megszokták, hogy az mindig ott van, bármire "használható".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!