Mekkora súlyt bírhat el nagyjából vajon egy átlagos, nem túl vézna férfi, ha egy hölgy a nyakában ülne?
Attól is függ, mennyi idő telt el, mióta kivették a vajat a hűtőből, illetve mennyire meleg a szoba.
Egyébként szerintem egy átlagos testalkatú férfi jobb, ha nem próbàlkozik ilyennel, mert még egy balettáncostól is lesérülne.
Tegyük fel, hogy egy átlagos férfi aki nem túl vékony az 75-80 kg. Na most a lányok többsége átlagosan 50-65 kg között vannak.
A 75-80 as férfi feltudja venni viszonylag könnyen a nyakába az ilyen nőket de túl sokáig nem bírnák. Mondjuk 1-2 percig tartják ha kell de amúgy utána már érzik jobb lenne letenni. Ez attól is függ ugye férfin mennyi az izom abból a súlyból. De most egy átlagost nézzünk. Ha az átlagos nővel 1-2 percet elvan, akkor amit maximum elbírhat felemelni a nyakába az talán olyan 80 kg szerintem. Még ha nehezebb is mint a férfi a férfi akkor is feltudja emelni kicsit. Csak hamar beleremeg majd és inkább leteszi. Ez az én verzióm. 🐍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!