1500 ft reggeli,800 ft tízórai,2000 ft ebéd,1000 ft vacsora - Ez nagyjából átlagos költekezés 1 emberre?
Figyelt kérdés
Nem szoktam magamra főzni, nincs kedvem/időm rá, ezért kerülnek ezek annyiba, amennyibe.2019. nov. 23. 22:48
2/28 anonim válasza:
Hát én nem tudnám finanszírozni. Kicsit drága így.
3/28 nemaRendőrség válasza:
Ez így 5500 egy napra 150e egy hónapra.
Egy főnek, csak a kaja.
Családok élnek ennek feléből.
Ha megteheted akkor hajrá, de havi 100e forintot tudnál átcsoportosítani ha főznél
6/28 anonim válasza:
Átlag feletti.
Ahogy előttem is mondják,ha otthon főznél sokat meg tudnál spórolni és talán még azt is tudod hogyan készül?
7/28 anonim válasza:
Milyen reggelit eszel ami majdnem egy ebéd ára?
Egyébként bőven átlag feletti
8/28 anonim válasza:
Átlag feletti, de nem mondanám feleslegesnek, főleg ha valamennyire egészséges is. Ha neked ez belefér akkor nyugodtan folytasd, aki mást mond az szerintem irigységből mondja, vagy csak nagyon konzervatív.
9/28 anonim válasza:
Hallod, te mit reggelizel? Kaviárt meg pezsgőt?
Az ebédre jogos annyi, a többi sztem sok.
10/28 anonim válasza:
Ez így drága. De tudjuk, a kényelemnek ára van.
Remélem tudod, hogy amit így megeszel, az nem feltétlen egészséges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!