Miért kell szégyellni (30 felett) a mamahotelt? Miért ez a nagy megbélyegzés az EU 2. legszegényebb országában?
Egy másik kérdésemnél megkaptam a magamét, úgyhogy ebből a kontextusból érdekelne a válasz.
Mi a gond, ha valaki felnőttként a szüleivel él, ha nincs barátnője és nem is akarja más zsebét tömni az albérlettel, ahol még egyedül be is kattanna?
Kinek milyen joga van ebben ítéletet hozni főleg a magyar fizetések tudatában?
Rengeteg cikk szól arról, hogy nálunk csak Bulgáriában alacsonyabb a minimálbér meg az egy főre jutó vásárlóerő (a jólét legfőbb mutatója).
Vagy itt mindenki +600 ezreket keres fejenként akik itt osztják az észt a mamahotel témában?
Nekem amúgy nettó 280 a fizum pedig informatikusként végeztem az egyetemen. Ebből lejönne kb. 150 ezer albérlet (vidéken) és maradna 130 ezer a rezsire/kajára/ruházkodásra/autófenntartásra (ingázom elég nagy távolságot) meg egyéb fontos kiadásokra.
Nem mindegy, hogy mamahotel...vagy otthon élsz ideiglenesen, de nem mamahotelben.
Főznek mosnak takarítanak bevásárolnak rád, és te csak fürdesz meg eszel iszol pihensz...vagy aktív vagy és mindent csinálsz te is.
Figyelj kérdező semmi probléma azzal ha a szuleiddel élsz, nagyon nehéz házat, lakást vásárolni pláne ezekben az időkben.
A probléma azzal van ha mindent ők csinálnak helyetted, tehát nem tudsz mosogatni, ruhákat hajtogatni, kaját csinálni magadnak stb.
Ezzel a sok megkeseredett emberrel ne törődj itt az első pár válaszban
Nem kell másoknak megfelelned.
Ha a közegben, ahol élsz, nem jelent ez problémát, akkor nincs ehhez köze senkinek.
Aki kritikával illet, az teremtse meg neked azokat a feltételeket, amelyben tudni szeretne, - nem pofázni kellene és főleg nem belepofázni mások életébe.
Szemközt kell fosni mindenkit, aki ezzel csesztet!
Nem az ő életét éled, hanem a sajátodat és élje ő is a sajátját!
Én nagyon örülök minden egyes mamahoteles ferfinek.
Minden ilyen eggyel kevesebb vetélytárs a nők szemében.
Azt kit érdkül hogy ki mit gondul?
Én is itthon a szüleimmel fogok megöregedni mert a 90 ezres közmunkás fizetésböl nem jutok sose egyről a 2-re.
És? Akkor mi van?
Senkinek semmi köze hozzá.
Majd lejár az időnk megöregszünk, meghalunk és elűnünk mintha sose lettünk volna. Ott egyenlőek leszünk megén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!