Miért kell szégyellni (30 felett) a mamahotelt? Miért ez a nagy megbélyegzés az EU 2. legszegényebb országában?
Egy másik kérdésemnél megkaptam a magamét, úgyhogy ebből a kontextusból érdekelne a válasz.
Mi a gond, ha valaki felnőttként a szüleivel él, ha nincs barátnője és nem is akarja más zsebét tömni az albérlettel, ahol még egyedül be is kattanna?
Kinek milyen joga van ebben ítéletet hozni főleg a magyar fizetések tudatában?
Rengeteg cikk szól arról, hogy nálunk csak Bulgáriában alacsonyabb a minimálbér meg az egy főre jutó vásárlóerő (a jólét legfőbb mutatója).
Vagy itt mindenki +600 ezreket keres fejenként akik itt osztják az észt a mamahotel témában?
Nekem amúgy nettó 280 a fizum pedig informatikusként végeztem az egyetemen. Ebből lejönne kb. 150 ezer albérlet (vidéken) és maradna 130 ezer a rezsire/kajára/ruházkodásra/autófenntartásra (ingázom elég nagy távolságot) meg egyéb fontos kiadásokra.
#1: Diszlexiás vagy, mivel nem olvastad, hogy mennyi a fizetésem. A 280 nettó az marhára nem minimálbár, hanem bruttó 430 ezer. Nézz utána mennyi ma a minimálbér és utána okoskodj!
#2: Miért? Nektek mennyi a fizetésetek? Szerintetek Magyarországon mennyi az átlagos (nem kozmetikázott KSH) fizetés?
Kibuktál az egyetemről vagy végigbukdácsoltad, esetleg nem a szakmában dolgozol? Informatikusnak nevetséges ez a bér.
nem azt kell szégyellni hogy a szüleiddel laksz, hanem a mamahotelt ami = azzal, hogy főznek, mosnak, takarítanak rád, te meg csak tespedsz otthon és semmit se kezdesz magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!