Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak döntő többségének...

A férfiak döntő többségének miért szükséges minden áldott nap valamennyit innia, ha mást nem legalább sört?

Figyelt kérdés
Nagyon ellenszenves dolog és nehéz a párkeresés miatta.

2022. dec. 20. 15:46
1 2 3 4 5 6
 51/53 MolotovPunk ***** válasza:
50/ Én meg azt nem értem, hogy felnőtt nő létedre miért élsz együtt egy komoly alkoholistával? Tudod mindig van választás. Ha nem bírod a link pasidat, akkor szakíts vele, vagy válj el tőle! Lehet egyedül is tudnál boldogulni az életben, esetleg találnál egy olyan férfit, aki nem issza magát részegre semmikor sem.
2023. jún. 4. 22:42
 52/53 anonim ***** válasza:
82%

51

Szerintem nem létezik olyan férfi,aki nem iszik.

Egyelőre 2 dolog miatt vagyok még itt,de a megoldáson dolgozom.

Ha meglesz,akkor csak és kizárólag férfi nélkül fogok élni,egyszerűen nem akarok már több rabszolga hajcsárt,aki kiszolgáltatja magát,akinek hozzám egy kedves szava sincs(máshoz van).Kettőböl kétszer belenyultam rendesen a jóba,soha többet nem akarok. Az elején a mézes-mázos duma,hazugság,majd kimutatja a foga fehérjét,hogy egy igazi zsarnok,aki mindenért engem okol. Pl.legutóbb azt mondta miattam iszik,aztán mondtam neki,"a tesód azt mondta nekem,világ életedben rohadt sokat vedeltél"Csend lett....

2023. jún. 5. 06:54
 53/53 anonim ***** válasza:

Èn mindig mindenhol azért voltam egy tüske meg fura a közösségben,hogy nem cigizek,nem iszok alkoholt .

Ez manapság férfiba is fura és nőben is .

40F

2023. nov. 11. 03:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!