Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak döntő többségének...

A férfiak döntő többségének miért szükséges minden áldott nap valamennyit innia, ha mást nem legalább sört?

Figyelt kérdés
Nagyon ellenszenves dolog és nehéz a párkeresés miatta.

2022. dec. 20. 15:46
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
2022. dec. 21. 09:21
 42/53 anonim ***** válasza:
84%

Olvasok, filmezek, videojátékozok, meccset nézek, kártyázunk, stb. Ezek egyikéhez se kell pia.

2022. dec. 21. 09:22
 43/53 anonim ***** válasza:
13%

Kotben irtatok mig pötyögtem, a 37 esnek szol a valasz elso resze.

Még annyi hogy irjatok a kávét, az is fuggoseg..igen, de attol nem lesz hulye az ember, nem lesz agressziv, nem kotekszik.Én is kavezom,mert 26 éve muszakolok eu.ben, ki se birnam nelkule az ejszakasokat, a nappalosokat se nagyon. Sot, cigizek is, na erre varrjatok gombot.

2022. dec. 21. 09:23
 44/53 MolotovPunk ***** válasza:
25%

43/ Napi egy sörtől azért nehezen lesz részeg az ember, tehát nem egyenlő azzal, aki hetente részegre issza magát, mellesleg a komoly masszív alkoholisták keverve isznak többféle piát, töményet, bort is. Nem egy kategória azzal, aki megiszik 2 naponta mondjuk egy sört.

Viszont a cigaretta sem jobb, mivel az büdös és a ruhán is megérződik könnyedén. Sajnos két kollégám is meghalt az elmúlt években tüdőrákban, ők naponta szívtak el kb 1 doboz cigit és alig múltak el 50 évesek. A cigivel nem gyengén tönkretették az egészségüket.

2022. dec. 21. 11:15
 45/53 MolotovPunk ***** válasza:
65%
43/ A kávé pedig konkrétan a szívedet teszi tönkre hosszútávon. Főleg, ha valaki többet iszik naponta.
2022. dec. 21. 11:17
 46/53 MolotovPunk ***** válasza:
0%
A lényeg annyi, ezek szerint sok mindenkinek van valami káros szenvedélye.
2022. dec. 21. 11:19
 47/53 anonim ***** válasza:
30%

[link]

Ősi magyar dolog ez amit el kell fogadni az asszonyoknak! 😁

2022. dec. 22. 15:34
 48/53 anonim ***** válasza:
28%
Ahh srácok engedjük el. Nekem kell ezeknek a gyakoris legalja nőknek amúgy sem semmit megmagyaráznunk. Szerintetek miért vitatkoznak itt nap mint nap az összes? Azért mert ilyen IRREÁLIS elvárásaik vannak, hogy se egy deci bort se egy sört ne igyon meg egy férfi mert akkor alkoholista és az már nekik nem kell. Nem véletlen vannak itt és nyomják a szent dumájukat, ezek nem kellenek a kutyának sem a hatalmas irreális elvárásaikkal közben meg már 30 felett van mind és még most is bajok vannak a toronyban náluk.. Soha az életben nem találkoztam olyan nővel aki szóvá tette volna, hogy ha megiszok valamit, ha éppen olyan kedvem van. (Nem a Ti fajtátok volt nyugi csajok, hanem igazi valamire való nők, Ők nem itt vannak!)
2022. dec. 22. 18:55
 49/53 anonim ***** válasza:
30%

48: "nem találkoztam olyan nővel aki szóvá tette volna, hogy ha megiszok valamit, "

Minek is tenné szóvá, hiszen együtt zajlik a pia fogyasztás. :P

2022. dec. 22. 19:14
 50/53 anonim ***** válasza:
54%

#49 😂😂

Végigolvastam mindent...látszik,hogy ki a látens alkoholista. Igyatok,sosem rohad ki a májatok,nem lesz szájüregi,torok,gége,hasnyálmirigy,gyomor,máj,bél rákotok.

Nem értelek benneteket komolyan. Nem iszom alkoholt nem dohányzom,nem drogozom,2 helyen dolgozom mellette "uram parancsolóm"szolgálom ki és tűröm el a fszságait,amit az idióta piás haverjaival ötletelnek ki amikor vedelnek.MiNdEn eGYeS RoHaDt nap.Mondtam neki,báttya ha beteg leszel,mész haza anyádhoz,én nem foglak ápolni. Ha barom vagy és beteggé teszed magad,akkor csak a saját életed nyomorítsd meg.

2023. jún. 4. 22:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!