A férfiak döntő többségének miért szükséges minden áldott nap valamennyit innia, ha mást nem legalább sört?
Figyelt kérdés
Nagyon ellenszenves dolog és nehéz a párkeresés miatta.2022. dec. 20. 15:46
21/53 anonim válasza:
14, na, te tökéletes alany vagy a kérdéshez. Merthogy a kérdés nem a Kérdező párkapcsolatára vonatkozott, hanem arra, hogy
Miért kell minden nap alkoholt inni?
Te elmondásod szerint minden - vagy majdnem minden - nap iszol egy pohárka bort. Miért? Mi az amiért szükség van rá?
22/53 anonim válasza:
Aki megiszik rendszeresen naponta csak egy pár nyelésnyi bármilyen alkoholt az hajlamos hogy alkoholista legyen ill. ezzel már az alapot magának előkészitette.
23/53 anonim válasza:
11: Mert helyette van más olyan negativ tulajdonságod ami taszitó.
24/53 anonim válasza:
22-es:Aki naponta életvitelszerűen iszik,az alkoholista,ezen nincs mit szépíteni.Nem a mennyiség számít,hanem hogy az alkohol része a napi rutinjának.Napi 1 sör,vagy egy feles is alkoholizmus.És teljesen egyetértek a kérdezővel,én sem akarnék kapcsolatot ilyen emberrel.
25/53 anonim válasza:
Mi ez a hülye kérdés? Én férfiként kb 2 havonta veszek magamnak valami 0.33-as craft sört, munkatársaim, családtagjaim kb hetente teszik ugyanezt. Te veszed körül magad alkeszokkal :D
26/53 anonim válasza:
Én sem értem, pedig férfi vagyok. Csak akkor iszok ha megkínálnak, magamtól sose szoktam, nem is kívánom.
27/53 anonim válasza:
26: " Csak akkor iszok ha megkínálnak"
Hát persze, mert potya. :D Ugyanaz csak annyi hogy fukar vagy, de ha megkinálnak, addig vagy az asztalnál ameddig nem látod az üveg alját. :P
28/53 anonim válasza:
Biztos nagyon jól ismersz, 27. Tudok mértéket tartani, sose voltam még seggrészeg.
29/53 anonim válasza:
Na persze, mindegyik alkoholista mondja ő sosem volt részeg.
30/53 anonim válasza:
Attól hogy te hazudsz a szokásaidról, van aki szokott igazat mondani 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!