Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak döntő többségének...

A férfiak döntő többségének miért szükséges minden áldott nap valamennyit innia, ha mást nem legalább sört?

Figyelt kérdés
Nagyon ellenszenves dolog és nehéz a párkeresés miatta.

2022. dec. 20. 15:46
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
94%
Én pl férfi létemre nem iszom,de még nem találkoztam olyan nővel aki ezt értékelte volna....
2022. dec. 20. 16:41
 12/53 anonim ***** válasza:
93%
Félévente egyszer iszom kb alkoholt. Nagyon rossz emberekkel vagy rossz helyen ismerkedsz, ha ezt tapasztalod.
2022. dec. 20. 17:15
 13/53 anonim ***** válasza:
83%
Rohadt sok az alkesz, ez van. Örülj hogy időben kiderül, mielőtt belebonyolódnál egy kapcsolatba.
2022. dec. 20. 17:16
 14/53 anonim ***** válasza:
20%

Ahogy elnézem vannak itt bajok (Nem is csoda, hogy ennyi nő lóg itt fenn állandóan, ha ilyen HATALMAS dolgok miatt kosaraztok ki férfiakat.)

Ez már az a kategória, hogy a férfi azért nem jön veled össze mert minden nap sminkelsz. Nem vagyok alkoholista, de én minden héten veszek egyszer egy jó minőségű bort amit vacsora mellé iszok.

(Ha valakinek ez a napi 1-2 deci is red flag akkor sajnálom, de elme bajosakkal úgysem vagyok hajlandó összejönni.)

2022. dec. 20. 17:45
 15/53 anonim ***** válasza:
20%
Mert kell valami ami segít elviselni, hogy a munka mellett nincs életük, vagy ha van akkor nagyon szr. Függetlenül attól, mi az.
2022. dec. 20. 17:52
 16/53 anonim ***** válasza:
96%

Nem írtad, hogy milyen környezetben mozogsz, de ez a "döntő többség" marhára nem igaz. Legfeljebb a te köreidben..

Az én köreimben SENKI nem iszik. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincsen egyáltalán ivós pasi. De túlzó általánosítás, amit álíltasz.

2022. dec. 20. 17:58
 17/53 anonim ***** válasza:
88%
14, ezt kultúr-alkoholizmusnak hívják:D Attól még, hogy nem dajdajozol, attól még tény, hogy minden nap fogyasztasz tudatmódosítót ami ráadásul köztudottan elég kemény károkat fog okozni az egészségedben hosszú távon. Ki akar egy olyan párt, aki mérgezi magát?
 18/53 anonim ***** válasza:
97%
Összekevered azzal, hogy körülötted iszik mindenki.
 19/53 Senior Séf ***** válasza:
25%
A tökéletes férfi nem iszik, nem dohányzik, nem nőzik és nem létezik. D
2022. dec. 20. 17:59
 20/53 anonim ***** válasza:
30%
19: a tökéletes nő pedig nem izzad, nem pisil, nem kakil - legfeljebb titokban , és akkor is ibolya illatút. :-DDD
2022. dec. 20. 18:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!