Mi az a három legfőbb dolog amivel foglalkozol szabadidődben? Top3
Pl:Soprt,Konyha,Jövőbeli tervek,Munka, ezen belül mi az pontosan és miért pont ezt csinálod?
Mit vársz ettől?
Átlagban hogy érzed magad ezektől?
Napi és heti szinten mennyi időd jut ezekre?
Mennyi idős vagy?
Sport: heti 12-13 óra
Olvasás (szórakozási céllal): napi fél-1 óra
Harmadikat nem tudok írni, jelenleg ez a 2 kitölti az összes szabadidőmet. Szeretek még rajzolni és festeni de mostanság örülök, ha havi egyszer van rá időm.
Sport
Barátok
Pihenés (olvasás, filmnézés, rajzolás stb)
Szteroidozom meg inyekciozom magamat mert kipattintottam egy terminátorrá én nem hokedli súlyokat emelgetek meg fejlődök hanem bedobom a danabolt és semmit nem csinálva is izomtömb vagyok
Kriptovalutázok, tőzsdézek, sportfogadok, pókerezek
Mellette komoly és aktív szexuális életet élek több hölggyel is
Nyelvtanulás (egy szintentartás, egy tanárral, egy pedig autodidakta módon)
Sorozatnézés
Olvasás
Az utóbbi kettő elsősorban kikapcsolódás, másodsorban nyelv(ek) szinten tartása, mert célnyelveken szoktam általában sorozatozni, olvasni. A szorgalmi időszakban alig jutott ezekre időm, úgyhogy pihenés mellett ez most egyfajta szórakozás, illetve lemaradás behozása.
Anno, angolt tanulva, nagyon sokat dobott a passzív nyelvtanulás a tudásomon, és most ezt szeretném a másik két nyelvvel is tovább vinni, illetve szintemnek megfelelő dolgokat olvasni. Vagy annál egy picit erősebbeket.
Sorozatnézésre nem jut időm mindennap, azt inkább hétvégente szoktam, akkor pedig órákon át. Olvasni pedig buszon, illetve alvás előtt szokásom, így abból lazán összejön több órányi, napi szinten.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!