Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az a három legfőbb dolog...

Mi az a három legfőbb dolog amivel foglalkozol szabadidődben? Top3

Figyelt kérdés

Pl:Soprt,Konyha,Jövőbeli tervek,Munka, ezen belül mi az pontosan és miért pont ezt csinálod?

Mit vársz ettől?

Átlagban hogy érzed magad ezektől?

Napi és heti szinten mennyi időd jut ezekre?

Mennyi idős vagy?

2022. dec. 15. 21:24
1 2
 11/15 Metionin ***** válasza:
93%

Sport: heti 12-13 óra

Olvasás (szórakozási céllal): napi fél-1 óra

Harmadikat nem tudok írni, jelenleg ez a 2 kitölti az összes szabadidőmet. Szeretek még rajzolni és festeni de mostanság örülök, ha havi egyszer van rá időm.

2022. dec. 16. 12:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sport, netezés, zenehallgatás.
2022. dec. 16. 13:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Sport

Barátok

Pihenés (olvasás, filmnézés, rajzolás stb)

2022. dec. 16. 16:06
 14/15 anonim ***** válasza:
31%

Szteroidozom meg inyekciozom magamat mert kipattintottam egy terminátorrá én nem hokedli súlyokat emelgetek meg fejlődök hanem bedobom a danabolt és semmit nem csinálva is izomtömb vagyok

Kriptovalutázok, tőzsdézek, sportfogadok, pókerezek

Mellette komoly és aktív szexuális életet élek több hölggyel is

2022. dec. 19. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Nyelvtanulás (egy szintentartás, egy tanárral, egy pedig autodidakta módon)

Sorozatnézés

Olvasás

Az utóbbi kettő elsősorban kikapcsolódás, másodsorban nyelv(ek) szinten tartása, mert célnyelveken szoktam általában sorozatozni, olvasni. A szorgalmi időszakban alig jutott ezekre időm, úgyhogy pihenés mellett ez most egyfajta szórakozás, illetve lemaradás behozása.

Anno, angolt tanulva, nagyon sokat dobott a passzív nyelvtanulás a tudásomon, és most ezt szeretném a másik két nyelvvel is tovább vinni, illetve szintemnek megfelelő dolgokat olvasni. Vagy annál egy picit erősebbeket.

Sorozatnézésre nem jut időm mindennap, azt inkább hétvégente szoktam, akkor pedig órákon át. Olvasni pedig buszon, illetve alvás előtt szokásom, így abból lazán összejön több órányi, napi szinten.

23/L

2023. jan. 21. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!