Mi az a három legfőbb dolog amivel foglalkozol szabadidődben? Top3
Pl:Soprt,Konyha,Jövőbeli tervek,Munka, ezen belül mi az pontosan és miért pont ezt csinálod?
Mit vársz ettől?
Átlagban hogy érzed magad ezektől?
Napi és heti szinten mennyi időd jut ezekre?
Mennyi idős vagy?
jelenleg:
-párom
-vállalkozásom
-nyelvtanulás
sport
fozes
filmezes
azt varom el hogy feltudjak toltodni
termeszetesen jol erzem magam ezektol
napi szinten osszesen 2 orat
heti szinten osszesen 7x2= 14
33 / N
-zenehallgatás
-telefonozás
-séta
Tanulás, barátok, különböző szabadidős tevékenységek (mozi, koncertek, színház, karácsonyi vásár)
Érettségi előtt állok, így a sok tanulástól jó érettségi eredményeket várok. És olyan tárgyi tudás megszerzését amit a későbbiekben majd kamatoztathatok. Szeretek tanulni, de sokszor mégis nagyon stresszes vagyok miatta. Minden nap több órát tanulok átlag.
Az emberi, és konkrétan baráti kapcsolataimtól feltöltődést, kikapcsolódást várok. Jól érzem magam emberek között. A barátaimmal idén kevesebb időt szántunk egymásra, de heti rendszerességgel találkozunk.
A különböző programoktól újdonságot, izgalmakat, széleskörűbb látásmódott és szintén kikapcsolódást várok. Nyitott vagyok új dolgokra. Minden hétvégén a fentebb említett programok valamelyikére szánok időt.
18/L
Szomorkodok, gyakorikérdésekre menekülök
Megpróbálok tanulni
Feladom a tanulást és szomorkodom majd alszom..
Mi számít szabadidőnek? Mert amiket felsorolsz, az nekem nem szabadidő, hanem kötelesség többnyire.
Ha csak azt az időt vesszük, amiben nem alszom és nem dolgozom:
Edzés, tanulás, szociális élet.
Edzésre heti 4-5 órám "jut", mert muszáj. Társasági életet akkor élek, mikor érzem, hogy értelmes dolgokra alkalmatlan vagyok és kell valami, amivel kiszakadhatok a mindennapokból. Általában 2-3 hetente hétvégén megyünk erre-arra a családdal, barátokkal, napközben szinte folyamatosan beszélünk egymással pár szót, de nem jelentős. Nekem ők a levegővételeim meg a fórumozás. A tanulás meg... Jövőre megyek doktori képzésre, minden fennmaradó időm a tanulás és a kutatómunka teszi ki. De ez is olyan, hogy nem én fordítom rá nagy kegyesen az időt, hanem muszáj, nincs más választásom, ha ezt akarom csinálni.
Azt várom tőle, hogy egyre elégedettebb leszek az élettel, amit élek és magammal is. Eddig ez a tendencia látszódik. Átlagban fáradt vagyok, de éltem már laza életet és attól masszívan megkattantam volna, szóval muszáj leszívnom minden energiám, mert ha üresjáraton pörög az agyam, akkor előbb-utóbb csak enni kelek fel és átalszom az életem.
Amúgy szeretem a munkám is, de arról az időről nem én rendelkezem. A többit viszont úgy osztom be, ahogy akarom szinte.
26 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!