Van olyan dolog amit megbántatok?
Van, bár nem vagyok benne biztos.
Vannak eredményeim, amiket kerülő utakon keresztül értem el. Néha azt gondolom, hogy máreelőrébb lennék, hogyha például annak idején más szakra adom be a jelentkezésemet. Ugyanakkor azt is tudom hogy amit így csináltam az is hozzám adott valamit, ami nélkül más lennék, és valószínűleg máshogy végezném el a munkámat.
Vannak sebek, amelyeket megspórolhattam volna magamnak, ha kevesebb időt áldozok olyan emberekre, akik nem érdemlik meg. Viszont éppen ezekből a kihívásokból tanultam a legtöbbet, és ha ma megkérdezik, hogy tudtam ilyen emberre válni mint ma, végeredményben ezekre vezetem vissza.
Számomra ez furcsa kettősséget hordoz. Egy dolog van, amit megbántam,- párkapcsolat-viszont másrészről lett ennek pozitív hozadéka. Anno Pestre költöztem valaki miatt, ahol mára sokkal jobb anyagi körülményeket teremtettem magamnak.
Tehát a kapcsolatot megbántam, a költözés viszont bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!