Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan dolog amit megbántatok?

Van olyan dolog amit megbántatok?

Figyelt kérdés
Én azt hogy elkezdtem a jogsit.

2022. nov. 13. 08:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Hogy nem hittem el a(z akkor még) vőmnek, hogy csalja a lányom és nem jártam utána, hogy tényleg úgy van-e. Igazából el nem tudtam képzelni róla, hogy csalná a férjét, se nem úgy neveltük, se nem azt a példát látta.
2022. nov. 13. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:
71%

Kifejezetten nincs olyan, amit bánok, mert szeretem azt, ahol tartok az életemben, és tudok, hogy nem az lenne, ha nem az történik, ami.

Viszont néha eljátszok a gondolattal, hogy talán megkönnyítettem volna a saját egyetemi éveimet, ha nem magyar-matek tanárira megyek Debrecenbe, hanem emelteztem volna angolból és angol-magyaron lennék és Egerben. Gimiben az Arany János Tehetséggondozó Program tanulója voltam, így, ha Egerben folytattam volna a tanulmányaimat az sok könnyebbséggel járt volna, pl fix koli, magasabb szociális ösztöndíj. De igazából már mindegy, nem fogok újra felvételizni, meg újra érettségizni, mert jól vagyok ott, ahol vagyok. Csak jobban kell hajtani a koliba kerülésért, ami sosem biztos, a szociális ösztöndíjam meg alacsonyabb (a többiről nem nyilatkozok, mert az a teljesítményemen múlik mindenhol), mint amennyi amott lehetne.

2022. nov. 13. 14:35
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

5 éves gimit nyögtem végig ahelyett hogy 3 év szakmát és 2 év érettségit választottam volna, most csak érettségim van, elhanyagoltam a nyelveket is pedig külön azért mentem és a nyelvvizsgám sem sikerült.

Ez mellett borzasztoan sok időt vágtam ki az ablakon hamis szar barátokra. Éveket szenvedtem mellettük miközben a kincs embereket elhanyagoltam, akik törődni akartak velem, de azt hittem hogy csak a hamis szarokban van reményem. 14 éves korom óta most majdnem 21 évesen dobtam el a hamis embereket és egyedül vagyok, már lehetőségem sincs úgy barátkozni és felek is, borzasztoan introvertált lettem az évek alatt.

4 évig benne voltam egy kapcsolatban egy olyan sráccal, aki tönkretett lelkileg, miatta kisebb zavar alakult ki magammal szemben és borzalmasan nagy önértékelési problémák és ha nem megyek el pszichológushoz egy éven belül nagyon rossz végem lesz érzem, mind miatta.

Ez mellett ezt a srácot választottam egy olyan fiú helyett aki végig ott volt az orrom előtt, évekig tetszettunk egymásnak, de nem mertünk lépni. Mire ő lépett volna én már kapcsolatban voltam és feltűnően sokszor szidta a barátom amikor csak elem jött a sulinkhoz ezutan6. Osztálytárs volt a srác, sok közös pillanatunk volt és éreztem mindig valami vonzalmat köztünk csak egyszer exem kiosztotta öt, ezután már csak távolról figyelt engem majd teljesen megváltozott a srác és alkalmi lányokat keresett. Utolsó évünkben még voltak jelek, de annyira eltunyultam az exem mellett, hogy kissé igénytelen é váltam és meghíztam, meg most is vonz a srác, de már nem merek lépni felé, amíg össze nem szedem magam, csak az rohadt sok idő még lelkileg és testileg is.

És utolsó amit emlegetni tudnák, hogy rajottem, az animáció és a japán nyelv a mindenem az animékkel együtt és ha ez legalább nyolcadikban ugrik be 10.osztaly helyett akkor mostanra már talán Japánban animálnák, elkezdtem tenni ezért az álomért tavaly, de mostmár aztán hajthatom egy darabig

2022. dec. 3. 22:28
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
A lényeg hogy már a helyes irányba mész!
2022. dec. 4. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!