Van olyan dolog, amit megbántatok, és visszafordítanátok? Ha igen, mi az? Barátság terén
Jóval hamarabb át kellett volna látnom a szitán. Így évekkel az eset után, már egyértelmű, hogy mire ment ki a játék. Csak azt bánom az egészből, hogy azt kis görényt (egyébként gyerekkori jó barát volt) nem vágtam jól hátba egy szívlapáttal vagy 5-ször.
De ha meglátnám az utcán biztos türtőztetnem kéne magam, hogy ne vágjam minimum pofán, pedig több mint 10 éves már a történet, de akkorát csalódtam benne, hogy még most is elkap az ideg ha eszembe jut.
Szintén a büszkeség....
Lassan 2 éve,hogy nem beszélünk egy olyan baráttal,akivel eddig is csak online tudtunk a távolság,meg a féltékeny barátnője miatt. Jó kérdés,hogy ki miatt lett vége,ő zárta le csak úgy a semmiből a dolgot,vagy a barátnője kavart be. Sokáig azt hittem,hogy minden szálat elvágott így nyilván nem is próbáltam már keresni. Aztán nemrég megláttam egy másik közösségi oldalon,igaz,szinte teljesen üres a profilja,mintha nem is használná,de nem tudtam rávenni magam,hogy írjak.... egyrészt ez az idő már túl soknak tűnik....másrészt -ugye ezzel kezdtem- ott a büszkeségem. Ha ott is felkeresem,akkor én leszek a lerázhatatlan kolonc a nyakában,én meg senki fejében nem akarok ilyen képet festeni magamról. Szóval a lehetőség még most is megvan rá,hogy felkeressem,és minden nap meg is bánom,hogy nem keresem,de közben mégsem tudom magam rávenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!