Mi az a dolog, amivel ti békülni próbálnátok egy baráti kapcsolat helyrehozásánál?
Vagy 5 éve nem beszéltem egy barátommal egy piti veszekedés miatt, amiből olyan sértődés lett hogy éveken keresztül elmentünk egymás mellett az utcán.
Egész eddig nem próbáltam meg még megkeresni, de úgy 2 hete ráírtam messengeren (már csak itt tudom elérni), de meg se nézte az üzenetet.
Szóval.. ti mit írnátok ami szerintetek mindenképpen beválna egy békülésnél? Vagy inkább ti milyen üzenetnek örülnétek ennyi idő után?
Tudom hülye kérdééés ezt csak én tudhatom hogy mit kellene írnom, de megpróbáltam, kihoztam az üziből a legjobbat és nem működött.
Egy makacs, kicsit nárcisztikus személyről van szó, fogalmam sincs hogy most röhög-e rajtam a másik oldalán a képernyőnek, vagy mérges még és meg se nézi az értesítést csak gyorsan kiikszeli.
Egy ismerősöm azt ajánlotta hogy menjek el hozzá személyesen. Oké tudom hol lakik de ez egyrészt nagyon para, másrészt meg őt ismerve csak otthagyna.
Ahhhhh mit csinálnak a normális emberek ilyenkor? És pls ne azt írjátok hogy hagynátok a fenébe. xd
Túl büszke vagyok, meg sem próbálnám!
Meg sem nézte, felejtsd el
Ha kikötöd, hogy ne azt írjuk, hogy hagyd a fenébe... -akkor mit írjunk? Mert a jelek alapján ez az egyedüli normális válasz.
Te megpróbáltad, ha nem, hát nem.
Ha pedig NEM, akkor ez soha nem volt igazi barátság, csak te ezt nem tudtad...
Elhivnam sielni vagy snowbordozni.
De mindenkepp azt mutatnam meg neki hog erdemes velem lennie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!