Egy fiú és egy lány barátságában, minek kell lenni/szerepelni, hogy jól működjön a dolog?
Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 23:21
1/6 anonim válasza:
Őszintén szólva, én fiúként leginkább azokra a lányokra tudtam jó barátként tekinteni, akik nem vonzottak valami miatt. De az is elég lehet, hogy egy jó fiú barátom legyen együtt a lánnyal. Akkor azt abszolút tisztelni fogom, és nem fogok a lányra "prédaként" tekinteni, tabu lesz, hogy több legyen köztünk, és ilyen módon egy tök jó barátság lehet köztünk. Főleg, ha a lány is így áll hozzá a dolgokhoz. Ilyen módon van több nagyon jó lány barátom.
2/6 anonim válasza:
Valamelyiknek nagyon csúnyának kell lennie, hogy mukodjon a baratsag.
4/6 anonim válasza:
Nekem van egy jóbarátom, aki igen népszerű a lányok körében, én meg egy szép nő vagyok, mégsincs meg köztünk a vonzalom legapróbb szikrája sem. Semmi. Nulla. Csak így működhet a barátság.
5/6 anonim válasza:
Én is inkább azt tudom mondani, hogy minek NEM szabad lennie. Az pedig szerintem is a vonzalom legapróbb szikrája.
6/6 anonim válasza:
Elsővel egyetértek
Amúgy ha a csaj számomra vonzó és nem barátommal van akkor felejtős :c
Az nem barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!