Szerintetek is bunkó dolog az ilyen?
Na figyi. Biztos ufó vagyok, de gyűlölöm a kézzel készített béna ajándékokat. Mind porfogó, tisztelet a kivételnek.
Mivel ő nem tudta, hogy neked ez ennyire a szíved csücske, akár a holmi, amit készítesz, akár az ő barátsága, így rábólintott, hogy perszepersze aztán elfelejtette az egészet azzal a lendülettel.
Majd mikor hetekkel később közölted, hogy itt a NAAAGY pillanat, akkor odavetett egy "Á, hagyd csak,nem fontos"-t.
Szerintem ez nem bunkóság, csak 1. empátiahiány, ez az ezt a szót nem találtam az előbb :) 2. nem szeret téged annyira, mint te őt
#6 jól írja, lehet, hogy pusztán nem érdekli, nem tulajdonít egyáltalán nagy jelentőséget se az ajándékozásnak, se az ünnepnek úgy általában.
Én is ilyen vagyok, engem pl kifejezetten irritálnak az ilyen köszöntgetések. Már ahol lehet elrejtettem a születésnapom, névnapom, nem kell a köszöntgetés, ajándékok meg pláne. Csak nyűg.
Leírhatnád milyen ajándékról van szó, meg mit jelent az utolsó pillanatban visszamondta rész.
Ha én készítek valamit AJÁNDÉKBA, akkor nem szólok az illetőnek, hogy "na akkor kell?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!