Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek is bunkó dolog az...

Szerintetek is bunkó dolog az ilyen?

Figyelt kérdés
Tehát ha pl. egy barátod felajánlja, hogy csinál Neked egy kis szívből jövő ajándékot, ami tényleg nincs senkinek, mert nagyon jó barátjának tart. Aztán ebbe eleinte belemész, majd mikor tettre kész lenne a helyzet, csak úgy oda mondod neki, hogy mégsem kell, köszi?!
2020. júl. 2. 14:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg elég fura, hogy te előre megbeszéled vele, hogy ajándékot készítesz neki. Az ajándék meglepetés szokott lenni. Ez olyan, mintha előre megmondanád, hogy mit veszel neki karácsonyra.
2020. júl. 2. 15:52
 12/13 anonim ***** válasza:
39%
Írd már le mi az, tuti valami olyan amire mindenki nemet mondana.
2020. júl. 2. 16:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Milyen kapcsolatban vagy az illetővel?

Barátok vagytok? Szerelmi kapcsolat? Elmúlt (de részedről nem lezárt) szerelmi kapcsolat? Családi, rokoni kapcsolat?

Nézd, én egy kisgyerekes, nős férfi vagyok. Ha nekem akár a feleségem, akár a kisgyerekeim kézzel ajándékot készítenek, akkor az nekem becses ajándék. Mert tudom, hogy szeretettel készítették. Nem a tárgy adja az értékét, hanem az, aki azt nekem szeretettel készítette. De ehhez kell egy adag érzelmi intelligencia, hogy ezt valaki értékelni tudja.

Egyébként a feleségem még ismerkedésünk időszakában csinált néhány efféle ajándékot. A mai napig megvannak, eszem ágába sem jutott eldobni.

Mint ahogy kisgyerekeim névnapomra, születésnapomra készített rajzait is őrzöm.

Én arra tippelek, hogy volt szerelmednek készítetted, aki már magasról sz..ik rád, te meg a lelked mélyén még mindig azon töröd a fejed, mivel szerezhetnél neki örömet. Ezért esett ennyire rosszul.

2020. júl. 2. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!