Milyen dolog ez más ember halálán nevetni?
Figyelt kérdés
Most olvastam facen egy nőt elgázolt egy vonat és érdekes módon legtöbbször mindig akad legalább 3 ember aki viccesnek találja ezt nem értem mi játszódik le bennük ilyenkor2022. nov. 16. 22:26
1/11 anonim válasza:
Valószínűleg nem fogják fel a dolog súlyát.
2/11 anonim válasza:
Azok nem számítanak. Elmebetegek. Sajnos az internet, a virtualitás nem szelektált. Az nyilvánul meg, akinek van kis pénze, hogy hozzáférjen.
3/11 anonim válasza:
0 erzelmi inteligencia. Bevallom engemse hat meg de lega nem rakok rohogos fejet. Viszont ha vmi allatot bantanak akkor azt nagyon tudom sajnalni :(
4/11 A kérdező kommentje:
Értem
2022. nov. 16. 22:29
5/11 anonim válasza:
Én se, elég beteg. Mégiscsak egy ember halála a téma. Ezt a Darwin-díjas dolgot se nagyon tudom hova tenni. Sokan ezen is poénkodnak, meg röhögnek, nekem valahogy azok se viccesek. Bármilyen bizarr balesetek is, akkor is sokszor rettenetes kínok közt meghalt emberekről beszélünk, nekem ez nem tud vicces lenni, ha maguknak okozták a bajt sem.
6/11 A kérdező kommentje:
Hát igen elhiszem szerintem se tud vicces lenni de mindenki máshogy fogja fel ezek szerint
2022. nov. 16. 22:32
7/11 anonim válasza:
A legtöbb vonatos gázolás öngyilkosság miatt van. Bocs, de az öngyilkosokat nem tudom sajnálni.
8/11 A kérdező kommentje:
Megértem
2022. nov. 16. 22:48
9/11 anonim válasza:
Nem nevetek ilyeneken én se, bár a Darwin díjasok nálam azért kiváltanak egy bizarr megmosolygást, viszont én eleve nem veszem olyan tragikusnak és birzasztó dolognak a halált, nem nagyon tud elszomorítani, hacsak tényleg nem valami tragikus dolog.
10/11 A kérdező kommentje:
Értem
2022. nov. 16. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!