Az emberek miért ennyire gonoszak, hogy más halálán viccelődnek?
Volt pl az a szabadulóművész esete,aki belefulladt a folyóba,a Facebookon megosztották a hírportálok és mindenki röhög rajt,meg röhögű hangulatjeleket küldenek.
Vagy volt egy másik cikk,hogy a dél-koreai nő leesett valami hajóról bele a tengerbe és belefulladt.Annál is mindneki röhögött,hogy “Ezek a Dél Koreaiak minden vízbe belefulladnak” meg ilyesmik.
Sokszor már szégyenlem a fajtársaimat.Én az állatok életét sokkal többre tartom,mint az emberekét,az emberek alapból gonoszak.
"Én az állatok életét sokkal többre tartom,mint az emberekét,az emberek alapból gonoszak."
Innentől értelmetlen a válaszadás.
Egyszer olvastam egy bejegyzést, már nem emlékszem miről szólt, de az alatt is beteg emberek, gyerekek halálán viccelődtek. Amikor valaki nem tetszését fejezte ki, azt a választ kapta, hogy mennyire unintelligens, mert nem értékeli a fekete humort. Gondolom amikor ezek az emberek veszítik el egy szerettüket, az már nem vicces. Sajnos nagyon sok ember személyisége elképesztően torz. Nem tudom felfogni ép ésszel én sem, hogy hogyan lehet ilyennel viccelődni. Az ilyeneknek csak hasonlókat tudok kívánni, mint amin viccelődnek.
Én is úgy vagyok vele, hogy vannak olyan emberek akiknek az életénél még egy hangya életét is többre tartom. Igenis vannak olyan emberek, akik annyira gonoszak, hogy nem érdemelnék meg, hogy éljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!