Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért ennyire...

Az emberek miért ennyire gonoszak, hogy más halálán viccelődnek?

Figyelt kérdés

Volt pl az a szabadulóművész esete,aki belefulladt a folyóba,a Facebookon megosztották a hírportálok és mindenki röhög rajt,meg röhögű hangulatjeleket küldenek.

Vagy volt egy másik cikk,hogy a dél-koreai nő leesett valami hajóról bele a tengerbe és belefulladt.Annál is mindneki röhögött,hogy “Ezek a Dél Koreaiak minden vízbe belefulladnak” meg ilyesmik.

Sokszor már szégyenlem a fajtársaimat.Én az állatok életét sokkal többre tartom,mint az emberekét,az emberek alapból gonoszak.

2019. jún. 24. 13:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%

"Én az állatok életét sokkal többre tartom,mint az emberekét,az emberek alapból gonoszak."

Innentől értelmetlen a válaszadás.

2019. jún. 24. 13:53
 2/14 anonim válasza:
45%
Az emberek nagyon gonoszak tudnak lenni, de a gyerekek a leggonoszabbak, főleg a cigányok gyerekei. Én utálom a gyerekeket, mert dolgoztam pár évvel ezelőtt egy általános iskolában, ahol a gyerekek nagyon szemtelenek voltak velem és egyszer a kutyám halálán is nevettek, kérdezték, hogy halt meg a kutyám, én mondtam, hogy gyomorcsavarodásban, erre a cigány gyerekek jó ízűen nevettek, mint, ha csak viccet mondtam volna nekik.
2019. jún. 24. 13:54
 3/14 anonim válasza:
32%
Azt se értem, hogy sok felnőtt férfi miért védelmezi a nőket és a gyerekeket. Én sok nőt, meg sok gyereket is lelketlen szörnyetegnek tartok. Szerintem nem kell védeni se a nőket, se a gyerekeket.
2019. jún. 24. 13:57
 4/14 anonim ***** válasza:
11%
A gyerek nem gonosz, csak neveletlen.
2019. jún. 24. 13:57
 5/14 anonim ***** válasza:
61%
Új reg, Csiklós 333? :D Látom ezzel se lettél okosabb!
2019. jún. 24. 13:59
 6/14 anonim válasza:
34%
A gyerekek sokszor gonoszak. Nem kell őket mentegetni, a neveletlenségük nem mentség a rosszindulatosságukra.
2019. jún. 24. 14:02
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
"okos vagyok" - írja csiklós666. A korábbi, csiklós333 néven írt privátjában még meg akart ölni. Megtartottam, ilyenekért jobb helyeken feljelentést tesznek. Gép közelébe sem szabadna engedni. Jelentve.
2019. jún. 24. 14:06
 8/14 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok ne itt verekedjetek
2019. jún. 24. 14:07
 9/14 anonim ***** válasza:
17%
Embergyűlölő vagy, akkor mit vársz? Aki többre tartja embertársai életénél az állatokat, az az igazi gonosz.
2019. jún. 24. 14:09
 10/14 anonim ***** válasza:
56%

Egyszer olvastam egy bejegyzést, már nem emlékszem miről szólt, de az alatt is beteg emberek, gyerekek halálán viccelődtek. Amikor valaki nem tetszését fejezte ki, azt a választ kapta, hogy mennyire unintelligens, mert nem értékeli a fekete humort. Gondolom amikor ezek az emberek veszítik el egy szerettüket, az már nem vicces. Sajnos nagyon sok ember személyisége elképesztően torz. Nem tudom felfogni ép ésszel én sem, hogy hogyan lehet ilyennel viccelődni. Az ilyeneknek csak hasonlókat tudok kívánni, mint amin viccelődnek.

Én is úgy vagyok vele, hogy vannak olyan emberek akiknek az életénél még egy hangya életét is többre tartom. Igenis vannak olyan emberek, akik annyira gonoszak, hogy nem érdemelnék meg, hogy éljenek.

2019. jún. 24. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!