Miért ilyen rosszindulatúak és gonoszak az emberek? Főleg itt, gyakorin.
Feltesz az ember egy kérdést, és midig lesz olyan aki beletrollkodik, vagy...
nincs igaza a kérdezőnek, rosszul látja a dolgokat, olyan szinten lehordják meg "veszekednek" rá, hogy rendesen rossz olvasni. Miért nem lehet szépen megmondani a dolgokat?
Ha a kérdező öt oldalon keresztül sem érti meg hogy vele van a baj? xD
Igen, a normál ember ilyenkor feladja már magát, és jól lehordja a kérdezőt, hátha megérti (persze nem).
Vagy már ha eleve olyan kérdést tesz fel ami rasszista, alpári, vagy kőbuta megnyilvánulás. Miért legyek jó fej egy ilyen emberrel?
először is, nem mindenki ugyanolyan
a másik, tételezzük fel, hogy normális, másokra nem sértő vagy flegma kérdést tett fel, és már az első válaszoló durván, kioktatóan válaszol, és így folytatja a többi
ez így oké?
1, a magyar emberek alapvetően bunkók
2, rengeteg frusztrált, boldogtalan ember itt éli ki magát
3,a másodikhoz kapcsolódik a 3. is: az itteni emberek zöme nem segíteni akar, hanem megcsillogtatni a nem létező tudását
az utóbbi időben rengeteg témában írtam ki kérdést utazástól a fényképezésig
fotózás témában is ugyanez van: technikai jellegű kérdésre nem tudtak válaszolni (feltételezem mert nem értettek hozzá), viszont belekötöttek pl a kompozícióba, vagy fél oldalas litániát írtak arról, amire nem is voltam kíváncsi.
ha utazásról teszek fel kérdést, ugyanez: lecsesz azért, h hogy képzelem h pont oda megyek, miért ekkor, jaj biztos azért írtam ki a kérdést, mert elvitetném magam ingyen stb.
nem normálisak.
"aki beletrollkodik, vagy..."
sztem pont h többsége nem troll, hanem komolyan ilyen ember, és ez ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!