Mit tennél ha egy fiatal lány odamenne hozzád s azt mondaná két napja az utcán van és arra kér hogy segíts?
9. vagyok
Ne máár!
Csak poén volt!😀
De biztos sok farokkal gondolkodó kihasználná!
Itt a GYK-n is volt már számtalan hasonló "segélykérés".
Aztán mikor konkrétumot kérdeztünk, eltűnt az állítólagos rászoruló.
Abban bízott, hogy majd priviben ráírnak, és akkor a közönség számára rejtetten lehúzhatja a jószándékú embereket.
A környékünkön élő egyik diannásnak 400 (!) forintért vásároltam ki a becsületét! Utazásos történet, ugye! Amikor adtam neki pénzt, nagyon jól tudtam, hogy mit csinálok, - nem hibbantam meg! Tudtam, hogy miről szól a történet, de nekem megért ennyit a későbbi nyugalmam, - ugyanis az adakozáskor letisztáztam vele, hogy nem érdekel a későbbiekben, milyen dumával jön, nem fogok semmit adni, ha meglátom a környéken és bepróbálkozik ismét, (ugyanis "utazásra" adtam a pénzt, elméletileg nem találkozunk többet, ha nem hazudott)!
De igen! Hazudott, - amin meg sem lepődtem!
De nem is jött oda soha többé hozzám, - megismert már jó messziről! :D
Próbált itt élni a környéken egy fiatal srác is, ahol lakom. Ő - külsőre - egészségesnek tűnt fizikálisan. Meghallgattam a történetét, aztán hoztam le neki egy üvegbe meleg húslevest, kanállal, - amit neki adtam, mikor elváltak útjaink, hogy legyen mivel ennie a későbbiekben is. Nekem van itthon 300000 kanalam, - nem hiányzott. Ahogy telt-múlt az idő, eljutottunk arra a szintre vele, hogy amikor a feleségem megállt a parkolóban kocsival a háznál és pakolt ki a csomagtartóból, volt energiája "megtámadni" - alamizsnáért, - de arra nem futotta az energiájából, hogy pl. segítsen neki legalább egy-két szatyrot elvinni csak a kapuig. Később pedig már ott tartottunk, hogy amikor zsemléket adott a feleségem ennek az embernek, elkezdet felvágottért "tüntetni".
Na, ez volt az a pont, amikor megkértem a fickót, hogy szakadjon le rólunk, próbáljon meg keresni magának valami tisztességes pénzkereseti forrást és ha lehet, ne járjon oda a környékre, mert ezt követően semmilyen szinten nem fogjuk támogatni és ha nem ért a szép szóból, akkor előfordulásának rendszerességével fogjuk rá hívni a rendőröket.
Nehezen, de megértette - és nem jár oda.
Sok probléma van az emberek mentalitásával, mert párhuzamban azzal, hogy egyre több a ténylegesen nehéz sorsú vagy szimplán csak szélhámos ember, senkit nem érdekel, hogy az adott napon ő éppen már 3456. sorszámú kéregető az adott napon, akinek "csak egy kétszázas kell", - senkit nem érdekel, hogy neked, mint adakozónak lesz-e akár már nyolcadikán is mit enned (vagy hasonló) és azt sem értik meg ezek az emberek, hogy ezzel nem oldódik meg a gondjuk, hogy napi szintű tűzoltásba fojtják a saját életüket. Ha adsz, elfogadják a "kisujjadat", - csak derékból - és semmi nem elég! Nekem viszont elegem van ebből - és éppen ezért "kitettem a mindenki számára egyetemes jelentésű ne zavarj táblát"!
Abba már bele sem bonyolódom, hogy amikor én voltam padlón, ki volt az, aki rajtam segített!
Megprobálnám kihasználni a helyzetét, és szexelni vele.
:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!