Szerintetek gáz, ha egy fiatal felnőtt srác nagyon odavan a macskákért?
Nyilván nem ebből áll a személyiségem, sőt... De nagyon szeretem a cicusokat, szeretek velük lenni, simogatni a kis szőrös testüket 😂
Ha meglátok valahol egy cicát elég nehéznek tartom leküzdeni a vágyat hogy odacsalogassam és megsimogassam (nyilván azért nagyon szakadt kóbor cicákat nem nyalok körbe)
Alapvetően lányokhoz irányul a kérdésem, de szerintetek ez gáz? Mármint gáznak, bénának tartjátok hogy egy srác pl odavan a macskákért?
#1 Ilyen szempontból még nem gondoltam erre, de amúgy igazad van 😅
Bár azért ez elég komoly szűkítő feltétel, szóval inkább véletlenül legyen az.
#2 Hát, max próbálok az lenni, de köszönöm.
#3 Hát vannak goromba cicák, de vannak barátságosabbak is, mint a kutyák között is. Nem mindegyikkel tudod megtalálni a "közös hangot".
Kellett volna egy olyan opció is hogy "kutyás vagyok, ments ki innen" 😂
#4 Pedig a boldogság a cicák (kutyák, vagy ki milyen állatot szeret) négyzetével arányos. Na meg a beléjük fektetett energia is 😅
#5 Huh, na azért az már komoly szám, biztosra mentek hogy senki ne maradjon cica nélkül 😅
#6 Akkor is ha ez állattípusra nézve szelektív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!