Szerintetek a test, vagy a lélek fárad el INKÁBB felnőtt korban a gyermeki zabolátlan energiákhoz képest?
A zebráknak és a kutyáknak nincs kocsijuk + nem kell munkába járniuk, oda ők se szaladnának ugrabugrálva.
A gyerekeknek azért van annyi energiájuk, mert az ő tüdejük még 100%-on működik, nem fáradnak ki olyan hamar.
Amúgy szerintem a lelki kiégés együtt jár a fizikai eltunyulással is.
én csak azért nem kettesével lépem a lépcsőket 30 évesen, meg azért nem játszok "a föld láva!" játékot a szines köveken mert a hülye társadalom MEGNÉZNE... pedig legszívesebben azt csinálnám :D De az biztos, hogy én teszek azért, hogy a lelkem ne haljon meg, először is nincs családom ,se feleség, se gyerek --> nincs gond. Másodszor sosem hagytam hogy felnőjjek, mert láttam hogy az mit hoz magával, unalmat, keserűséget, kiégettséget, komolyságot pff ezeknek semmi értelme !! Szóval napi szinten dank meme videókat nézek, csgoban direkt trollkodok és veszekedek emberekkel, az utakon dudálok arra aki idióta előttem, ja és barátok sincsenek akik miatt alkalmazkodnom kellene vagy saját magamat megváltoztatni.
Munkának olyat választottam amit gyerek korom óta akartam, vagyis nincs a tipikus "utálom a munkámat" dolog se, fizetésben is kimagasló ez a szakma, és akármikor találok munkát akármelyik országban ezzel...
Elmondani nem tudom milyen jó érzés az élet minden percét élvezni, ahol nincs unalom, nincs negativitás, nincs depresszió...
Lényeg a lényeg: ahhoz hogy ne haljon meg a lelked tenni kell ! Csak úgy mint hogy ne járj bottal azért is: helyes étkezés, táplálék kiegészítők, edzés/mozgás. Egy havi tápkieg adagom pár napja 55 ezerbe került (multivitamin,halolaj,kollagén,hialuronsav,izületvédő,fehérje...), és akkor még a rendes kajáról ne is beszéljünk :D
3-as, szinte mindenben egyet értek veled, kivéve a dudálós dologgal, meg a trollkodásokkal. Persze, én sem vagyok egy bűntelen prűd valaki, de 30 felet elhatároztam, hogy igyekszem senkinek sem ártani, tehát, aki engem békén hagy, azt tisztelni fogom. Én rohangálva megyek a lépcsőn fel-le, sőt, múltkor felrohantam a gellért hegyre... majd megszkadtam, de mini küldetést találtam ki, hogy nem szabad leállnom, fel kell futnom. Ha volt is járókelő a közelben, lihegő, hörgő őrült zombinak láthattak engem, ahogy a végösszeomlás határán, támolyogva, meg-megcsúszva futok fel, és fel, és... a gellérthegy le volt zárva, én meg majdnem megfulladtam úgyhogy bekaphatják. Tehát, a lelkem nem fáradt még el, de a test elég nehezen követi. Mondjuk előtte azért lecsaptam 4 feles hubertust, talán az alkohol nem a sportolók itala, de endorfinban visszafizette az árát.
Na mindegy, a lényeg annyi, hogy én bárhol, bármikor futok, indiánszökkelek az utcán, ha jól esik, nem érdekel, ki mit gondol rólam. Ők a cililizációnak hisznek, én az ősi törvényeknek. Az én "vallásom" több millió éves, az övék csak több ezer.
#9 de én nem gyerekekről beszélek, hanem felnőttekről.
#8 nem “kell”, de alkalmanként jó érzés kikapcsolni, elengedni magunkat, mi ebben a gáz? Neked se ártana kivenni a karót a seggedből. Mesterdiplomás, jó munkával rendelkező, tisztességes ember vagyok, sok más ilyen kaliberű emberrel együtt van, hogy elmegyek bulizni és iszok. És? Úgy állítod be, mintha ez valami iszonyat bűnös dolog lenne, vagy mintha az, aki alkalmanként iszik, egyenlő lenne egy lecsúszott drogos alkoholistával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!