Fiatalkori életmód maximum hány éves korig 'nem nevetséges'?
A gimis, egyetemista korban élt életmód: gimis, egyetemista kori munkahelyek, bulizás, életmód, öltözködés, lakhatás, párkapcsolati stílus stb.
ezeket maximum hány éves korig fogadja el társadalom azzal hogy 'még fiatal vagy', és hány éves kortól kezdve válik nevetségessé?
# 5
bizonygatásnak mi minősül szerinted?
Mondogatja hogy 'De én fiatal vagyok lélekben' ? De közben meg mondja mennyire fáj itt meg ott stb.? Meg kopaszodik?
„Egyetemista munkahely”: ha megszorulnék, simán elmennék mekibe vagy ilyen helyre dolgozni. A rendes munka soha nem szégyen.
„Bulizás”: gimisként és egyetemistaként sem szerettem, de ha valaki szereti, akkor hajrá, ne mások döntsék el, mi kapcsol ki.
„Öltözködés”: gimisként és egyetemistaként is a romantikus meg a bohém stílust szerettem, ismerek hatvanévest is, akinek jól áll. De ha valaki rocker akar lenni ötvenévesen, megint csak hajrá, amíg magabiztosan viseli, addig illik hozzá. Nyilván a p*csagatya már keveseknek áll jól hatvanévesen, de az húszévesen is keveseknek áll jól, és mások se feltétlen kíváncsiak idegenek segge vájatára a villamoson.
„Lakhatás”: külföldön pl. teljesen elfogadott a közösségi lakhatás akárhány évesen, 46 éves ismerősöm is lakik úgy a válása óta, hogy az épületben közös konyha és nappali van, de mindenkinek külön háló és fürdő. Itthon sem kellene meglepőnek tartani, ha valaki egyetemista kora után is bérel, pláne a mai árak mellett.
„Párkapcsolati stílus”: van, aki monogám meg van, aki nem, ez nem életkorfüggő (legfeljebb azok, akik szeretik váltogatni a partnerüket, egy idő után belátják, hogy nem lesznek örökké vonzók és lehorgonyoznak valaki mellett). Egyik sem ítélendő el, amíg nem vernek át senkit.
5. vagyok
Amikor azt hiszi valaki hogy a jóval fiatalabbak közé tartozik.
pl: egyik 50 körüli férfi munkatársam flörtölni próbált egy 25 évvel fiatalabbal és felháborodva mondta hogy a lány lekoptatta, meg azt ecsetelte hogy neki természetes hogy 25-20 éves lányokat dughat. (szerintem nem fogta fel hogy szó szerint szottyadt lett az évek során!)
De az 5. válaszomban is írtam példát amikor valaki hazudik saját magának és ha szembesítik vele akkor nagyobb lesz a pofáraesés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!