Mi volt az álmod ami nem vált valóra?
Figyelt kérdés
Nálam gyerekkoromban állatorvos akartam lenni. De ezzel az volt gond nehezen ment tanulás. De nem adtam fel ezt a álmot. Sokadik sikertelen probálkozás egyetem felvételkor, végül feladtam ezt a álmot.
Mi volt az álmod ami nem vált valóra, de gyerekként/fiatalon hittél benne?
2022. nov. 27. 12:23
1/6 anonim válasza:
Cukrász szerettem volna lenni, külföldön élni a nem magyar férjemmel gyerektelenül.
2/6 anonim válasza:
Szakács szerettem volna lenni, de eü.-gondok miatt nem lehettem. Van egy másik tervem, ami folyamatban van, szeretném véghez vinni, de szerintem ez is bukta.
3/6 anonim válasza:
Én kukás szerettem volna lenni. Minden reggel mikor jött a kukásautó vittem a kukásoknak hideg innivalót, ők pedig cserébe hagyták nekem, hogy menjek velük az utcán, felrakták nekem a kukákat én pedig kiüríthettem. Nagyon szerettem ezt csinálni, ez volt akkoriban az álmom. Bár nem azért nem teljesült, mert nem sikerült, hanem ahogy felnőttem nyilván észleltem, hogy itt nem csak a gombot kell nyomogatni és nem csak pár percig, jó időben. Mikor annyira szakadt az eső, hogy nem engedtek ki átadni az "ellátmányt" sem, ők akkor is húzták az igát egész nap, silány fizetésért. Nagy tisztelet nekik.
4/6 Metionin válasza:
Szintén az állatorvosi. Felvettek volna de az anyagi helyzetünk nem engedte meg a fővárosi továbbtanulást. Ez van.
5/6 anonim válasza:
Semmiféle karrierről nem álmodoztam soha, csak saját családra vágyom, de semmi esélyem rá.
6/6 anonim válasza:
gyerekként buszsofőr akartam lenni, aztán rájöttem hogy ahhoz napi szinten rengeteg embert kell elviselni, és bár megcsinálhatnám, jogsim sincs, így inkább megmaradtam az utas szintjén, utazni azt mai napig szeretek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!