Miért van olyan, hogy valaki attól érzi erősnek magát ,ha konfontrálódik sokszor,bizonytalanságot leplezne?
Figyelt kérdés
Mármint van olyan aki mindig kedves mindenkivel, finoman is tudja közölni ha valami nem tetszik...2022. aug. 30. 18:52
1/4 anonim válasza:
Miért van olyan, hogy valaki képtelen értelmes kérdéseket feltenni?
2/4 anonim válasza:
Egy idő után betellik a pohár mindenkinél. Én például pont az a típus vagyok, aki sokáig kedves, lenyeli a gondokat, viszont érzem, ahogy a tüske és a kimondatlan konfliktusok bennem maradnak, és felemésztenek. Szóval egy idő után már én sem kedvesen reagálok, ahogy szoktam, hanem egyszerre törnek fel belőlem a régi sérelmek. Szóval én pont azt tanultam meg, hogy jobb, ha valaki vehemesebben közöli a problémáit és rögtön mondja, hogy mi a baj, minthogy lenyeljem a vitákat, aztán engem betegítsenek meg belül.
3/4 anonim válasza:
Az ilyenek a "rókák": az alkalmat lesik, hogy "belédrúgjanak".
4/4 A kérdező kommentje:
Magamról is irtam sajna, de én nem vagyok.magabiztos nyugodtan,nem tudok az lenni ...és amugy zavar:(35 vagyok!
2022. aug. 30. 22:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!