Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány évesen tetőzik a nők...

Hány évesen tetőzik a nők vonzereje?

Figyelt kérdés

A kérdés adott: milyen korban a legszebbek a lányok/nők?

Én személy szerint a 16-18 éves bulákat kedvelem a legjobban. Feszes, sima bőr, jó alak, csöcsök és segg. Úgy vettem észre, hogy 18 körül már amortizálódnak, 20-ra sokan meghíznak, ráncosodnak, narancsbőrösödnek.

Továbbá a 17 éves csajok egyik legjobb tulajdonsága, hogy bár én idősödöm, ők mindig fiatalok maradnak.

2022. jún. 11. 17:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
67: Ezek amúgy sem jelentenek semmít se. Olyan mint a boszorkányság, egy politikai ideologiai támadás.
2022. jún. 17. 23:41
 72/73 anonim ***** válasza:
0%
70. Ugye mindjárt más. 50 éve még a melegek is aberráltak voltak. A biológiai tényekkel nem érdemes hadakozni, létezik pedofília, de amiről itt szó van, az nem az.
2022. jún. 18. 00:18
 73/73 anonim ***** válasza:
94%

72, két felnőtt szabad beleegyezésén alapuló kapcsolat nem ugyanaz mint gyerekek után kajtatni felnőtt fejjel.

Biológiailag nem felnőtt egy 14 éves, és semmilyen téren nem kompatibilis egy 30 évessel, akkor se, ha te mentisan meg vagy radava a 14nél.

2022. jún. 18. 11:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!