Kezdőoldal » Utazás » Európa » Párizs fő vonzerejét miben...

Párizs fő vonzerejét miben látjátok?

Figyelt kérdés

Még nem voltam a francia fővárosban, de több helyen olvastam, hogy néhány nap alatt konkrétan beleszerettek a városba akik ott jártak, és már azt tervezték, mikor jöhetnek újból.

Akik esetleg jártak már Párizsban, hogyan irnák le ezt a hangulatot, amit a francia főváros tud adni?

2021. febr. 14. 09:48
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Van egy összkép ami összhangot sugároz, a látnivalók, az hogy sokmindennel már találkoztál filmekben, könyvekben és most ott van a szemed előtt, valósággá válik...szerintem a többséget ez fogja meg igazán.
2021. febr. 14. 10:24
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Ugyanaz, mint New York, London. Róma stb. esetében. Hogy valóban létezik, nem csak a könyvekben, filmekben van!
2021. febr. 14. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Semmiben. Az egy A és N tanya, koszfészek.
2021. febr. 14. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
a tortenelem, a kultura, a muveszetek es a mult es a jelen talalkozasa.
2021. febr. 14. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
En pl semmiben. Soha az eletben nem akarok oda menni.
2021. febr. 14. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
13%
A sok bevandorloban.
2021. febr. 14. 20:29
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Abban hogy egyedi és különleges, valamint a könyvek után lehet élőben látni.
2021. febr. 15. 09:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Eiffel torony, luvre
2021. febr. 16. 08:51
 9/10 anonim válasza:
100%
Nem jártam még ott, de ahogy lehetőségem lesz, biztos megyek. Igazából nem tudom mi fogott meg benne, de már egészen kicsi korom óta a kedvenc városom(persze csak távlatból). Ha ott lennék biztos megnézném az Eiffel-tornyot, Louvret, elmennék valahová kávézni, megkóstolnék minél több mindent és biztos, hogy nem jönnék haza szuvenír és francia ruhák nélkül. Na és persze még ott van a Szajna is...Disneylandről meg már nem is beszélve. Nyilván olyanokat soroltam fel, amik a leginkább gyakoriak, de szerintem ezek kihagyhatatlanok.:)
2021. máj. 9. 02:45
 10/10 ZorPrime válasza:
Sok a szemét, kosz van bőven és arab-meg fekahegyek...de van egy olyan hangulata, ami ha beszippant, akkor nem enged el. Nehéz elmondani, látni kell. Én háromszor megtettem már, de akár holnap is visszamennék (sok még a bakancslistás műalkotás ott ;) )
2023. febr. 1. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!