Lakni Párisban és turistaként Párizsban. Mennyire vonzó még a francia főváros? Nyolc évvel ezelőtt két hónapot töltöttem ott, de a média az utóbbi években inkább negatív híreket mond.
Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 20:51
1/7 A kérdező kommentje:
Nyolc évvel ezelőtt nagyon kellemes hangulatot, emberi közvetlenséget és a budapestinél jobb közbiztonságot tapasztaltam.
2020. okt. 24. 20:54
2/7 D. Brasco válasza:
Turistakent elmegy,ott lakni viszont ha fizetnenek sem......
3/7 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy hol es kinek milyen ott lakni.
4/7 anonim válasza:
Attól függ melyik kerületébe költözöl. A negatív hírek néhány, főleg bevándorlók által lakott részből jönnek nem mindenhonnan.
Amúgy a világ egyik legdrágább városa, házat bérelni is rohadt drága venni szinte esélyed sincs.
De nyilván biztos van egy feelingje hogy ott élhetsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Nyolc évvel ezelőtt még diákkoromban két hónapot voltam Párizsban egy ismerős magyar családnál, akik azóta elköltöztek az egyik tengerparti városban. Párizs évekkel ezelőtt nagyon tetszett és voltam a külvárosi részekben is, nem tapasztaltam semmilyen negatív dolgokat. Találkoztam arabokkal is, teljesen békésen viselkedtek. Mostanában azonban a magyar média ontja a negatív infókat. Tervezem, hogy ahogy lecseng a járvány( remélem nyáron már jobb lesz a helyzet) utána ismét ellátogatok Párizsba. Kíváncsi vagyok, hogy a nyolc évvel ezelőtti város hangulata mennyire van meg a jelenben.
2020. okt. 25. 08:41
6/7 anonim válasza:
Egy dolog biztos: az a Franciaország, amit megismertél hajdan, már nem létezik.
7/7 anonim válasza:
Attól függ Párizs melyik részén. Nyugati részén szerintem élnék, északon ha fizetnének sem. Bár én ha már Franciaországba kellene menjek, szerintem inkább valamelyik vidéki nagyvárost választanám. Bár ott is jól meg kell nézni milyen helyeket kell elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!