Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány évesen tetőzik a nők...

Hány évesen tetőzik a nők vonzereje?

Figyelt kérdés

A kérdés adott: milyen korban a legszebbek a lányok/nők?

Én személy szerint a 16-18 éves bulákat kedvelem a legjobban. Feszes, sima bőr, jó alak, csöcsök és segg. Úgy vettem észre, hogy 18 körül már amortizálódnak, 20-ra sokan meghíznak, ráncosodnak, narancsbőrösödnek.

Továbbá a 17 éves csajok egyik legjobb tulajdonsága, hogy bár én idősödöm, ők mindig fiatalok maradnak.

2022. jún. 11. 17:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
79%

39

Egy kúróapp adataiból készült elemzés nem szociológiai és biológiai közhely.

A normális, valóban hiteles kutatások szerint hasonló hasonlót preferál és 10 év alatt alig 2 évre csökkent a kapcsolaton belüli korkülönbség, a korábban 6 évről... Normális forrásból kellene tájékozódni, ha már fotelpszichológusnak tetszik lenni.

2022. jún. 13. 15:28
 42/73 anonim ***** válasza:
8%
#41 Ez baromság, a kérdés úgy szólt, hogy a nők mikor a legvonzóbbnak, azt sem tudom, hogy kerülnek ide a párkapcsolatok. Amikor valaki belemegy egy párkapcsolatba, az kompromisszumot köt, ettől még az ideál nem változik. És igen, ilyen szempontból a "kúróapp" relevánsabb adathalmaz, mint a párkapcsolati preferenciák.
2022. jún. 13. 15:36
 43/73 anonim ***** válasza:
90%

Nem ok nélküli őrjöngés zajlik itt, szóval nem kell nekem itt ezzel a "jaj mert te már biztos dagadt ráncos asszony vagy" bullshittel jönni egyből, nem mindenki kövér öregasszony, aki felismeri, hogy ez a nyáladzás, amit tinilányokra lenyomtok itt egyenesen undorító.

Én 24 éves fejjel is felháborítónak tartom, amikor a (többnyire) 50 és a halál közötti csüngőhasú sertés férfiaknak van pofájuk olyanokat vicceskedve kiírni, hogy 25 felett a nő mennyire nem ér már semmit, bezzeg a friss feszes 18 évesek igen, mert "jó a s.ggük" meg "feszes a cs.csük" (okádnom kell).

Jó lenne, ha az öregemberek befejeznék a nyálcsorgatást 18 éves cs.csökre és elkezdenének felnőtt érett férfi módjára viselkedni. Én emlékszem, hogy milyen baromi kellemetlen volt, amikor 17 évesen végigsétáltam az utcán és az alkeszok a kocsma előtt legeltették rajtam a szemeiket, undorító.

A legkínosabb az egészben az, hogy férfiak egymás között ezt ultramenő macsó viselkedésnek tartják és mindenkit ledagadtoznak vagy leb.ziznak (ha férfi), aki bármilyen kritikát is megfogalmaz ezzel kapcsolatban. A biológiát meg hagyjuk már, állandóan ezzel dobálózik mindenki és ezzel akarja indokolni a prosztó köpedék viselkedését.

2022. jún. 13. 18:14
 44/73 anonim ***** válasza:
89%
37 és 43. Nagyon pontosan és jól megfogalmaztátok. Én nem tudtam ilyen jól leírni a véleményemet, de már nem is kell. :)
2022. jún. 13. 19:11
 45/73 A kérdező kommentje:
#43 Továbbra sem érdekli a kutyá sem, mit gondolsz másokról. Tartogasd az offtopic hülyeségeid a pszichiáterednek vagy a barátnőidnek. A kérdés arra vonatkozik, milyen korosztályú csajokat tartanak a legvonzóbbnak a férfiak. Erre eleinte meg is kaptam a válaszokat, de mióta megtalálták a kérdést az öregedő muffok, tolják a 30 fölött a legszebb a nő hülyeségeket, a személyiséggel és egyéb sületlenségekkel. Ha annyira kiforrott lenne a személyiségetek, nem állnátok le ide vitatkozni, meg irigykedni a fiatal lányokra. Nem is értem, miért akarjátok itt megmondani a frankót? Ha elhordtok mindenkit sörhasú kopasz lúzernek, kevésbé fognak jobban bejönni az adott korcsoportból? Mielőtt még én is pókhasú zülött faterra avanzsálok, 22 vagyok, és barátnőm is van; nem, nem fog megsértődni, mert fiatal.
2022. jún. 13. 19:15
 46/73 anonim ***** válasza:
47%
Aha. Nagyon hihető, hogy 22 éves vagy. De ha meg annyi vagy, akkor mit foglalkozol az idősebbekkel? Amúgy a barátnőd (amennyiben tényleg van) biztosan nagyon díjazza ezt a felszínességedet. Persze, hogy az idő előrehaladtával sajnos már veszít mindenki a szépségéből, de azért nem rohamosan. Azért egy igényes 30-as nem fog máskép kinézni továbbra sem, mint 5-6 éve. De gondolom 22 évesen (ha tényleg annyi vagy) akkor azért fröcsögsz már a 25 évesekre is, mert a korosztályodban labdába sem rugsz. Ezért próbálod itt a többi pedohajlamúval megmagyarázni, hogy 25 felett már ronda öreg minden nő. Ez a nőkre való fröcsögés a sok hímsovi és lúzer kicsinyes köpködése, mert azt hiszik, hogy majd elszégyellik magukat a nők, bepánikolnak és majd az ilyen okádékokkal is beérik.
2022. jún. 13. 19:50
 47/73 anonim ***** válasza:
86%

26 éves vagyok, teljesen egyetértek a 43-assal. Még úgy is, hogy egyébként foglalt vagyok és nem érint a párkeresés téma ilyen formában. De egyszerűen röhej, hogy emberek ennyire szarbaveszik a saját korosztályuk, akiknél ráadásul általában igénytelenebbek férfiként, ezért sokkal lepusztultabbak. És az is rohadt undorító, hogy nem tudok menni sehova úgy, hogy vén pöcsök ne stírölnének. Egy nőnek imponál, ha vonzónak tartják, de amit ez a semmire beképzelt, kéjenc réteg leművel, hát... Hálás vagyok, hogy anyám nem egy ilyen undorító embert fogott ki másodszorra, hanem olyat, aki megtisztelve érzi magát attól, hogy vele öregedhet meg. És bízom benne, hogy nekem sem kell csalódnom a páromban. Szerencsére engem is úgy választott, hogy korkülönbségben a maximális vagyok lefelé a - 4 évemmel...

Ha nem hiszitek el, hogy ennyi idős vagyok, az nem az én bajom. De nyugodtan felvehetjük a kapcsolatot fb-n, ott is csak ugyanezt tudom mondani, csak arccal.

2022. jún. 13. 20:14
 48/73 A kérdező kommentje:
#46 22 vagyok, a baratnőm 21. 25 nem a korosztályom. És akármennyire vagy besértődve, továbbra sem a kivénhedt picsák őrjöngésére vagyok kíváncsi, már elnézést. Azt hiszel, amit akarsz, csak hagy abba a válaszolgatást. A te kedvedért tekints rám egy fogatlan kopasz ötvenesként, megromlott házassággal.
2022. jún. 13. 21:36
 49/73 anonim ***** válasza:
75%
Jó, akkor közöld a barátnőddel, hogy ne alapozzon rád, mert 3 év múlva már kivénhedt picsa lesz. Jesszus de ostoba vagy. Azért megnéznélek hogy nézel ki. Senki sem azt mondja, hogy 40 évesekkel kezdj, csupán annyit, hogy ostobaságot írtál, mert a 20-35 éves nők között nem az életkor fogja eldönteni, ki milyen vonzó, mert testileg nincs különbség. Mondjuk az igényes karcsú nem szült nőket nézve, mert az életmód változás, terhesség stb. sajnos öregíthet, de aki egy tehén lesz, mert erre hajlamos, annak mindegy, hogy 21 évesen v 29 évesen szül pl. 0-kb.18 éves korig valóban szembetünő a változás akár 1 éven belül is, de utána nem.
2022. jún. 13. 21:56
 50/73 anonim ***** válasza:
92%
És a nem létező 21 éves barátnőd mit szól hozzá, hogy szabadidődben ilyen hányadékokat b#szol ide a gyakorira, és még neked áll feljebb, ha valaki kikéri magának?
2022. jún. 13. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!