Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány évesen tetőzik a nők...

Hány évesen tetőzik a nők vonzereje?

Figyelt kérdés

A kérdés adott: milyen korban a legszebbek a lányok/nők?

Én személy szerint a 16-18 éves bulákat kedvelem a legjobban. Feszes, sima bőr, jó alak, csöcsök és segg. Úgy vettem észre, hogy 18 körül már amortizálódnak, 20-ra sokan meghíznak, ráncosodnak, narancsbőrösödnek.

Továbbá a 17 éves csajok egyik legjobb tulajdonsága, hogy bár én idősödöm, ők mindig fiatalok maradnak.

2022. jún. 11. 17:46
A kérdező szavazást indított:
14-16
17-18
19-20
21-23
24-26
27-30
30+
52 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 A kérdező kommentje:

#1 Bocs, a szavazást 14-től kezdtem, a legalitás keretein belülre akartam maradni.

Akinek van mondandója, valaszoljon csak.

2022. jún. 11. 17:55
 2/73 A kérdező kommentje:
#3 Most is van. De miért jelentesz? Már végzősként észrevettem, hogy sok osztálytásam lerobbant a fiatalabb önmagához képest. Csak nem egy huszonéves büfészakossal van szerencsénk?
2022. jún. 11. 17:59
 3/73 anonim ***** válasza:
7%
17
2022. jún. 11. 18:01
 4/73 anonim ***** válasza:
91%
Ember válogatja. Én 20 évesen jól néztem ki, 22-25 között borzalmasan, most 30 évesen sokkal jobban nézek ki, mint pár éve. Volt egy osztálytársam, aki elhízott volt mindig. Tramplin öltözött a haja is béna volt. Majd két éve életmódott váltott. Lefogyott, nagyon csinosan öltözik, gyönyörű lett. Igazi rút kiskacsa történet. Persze az ellenkezője is igaz: sokan elhíztak, eligénytelenedtek a volt osztálytársaim közül. Főleg akik anyák lettek. Eltramplisodtak. A munkám és az egyetem miatt amúgy sok 18-35 közöttit ismerek. Hány 25 alatti van, aki túlsúlyos és öregebbnek néz ki mint én, ez igaz a tinikre is. Sok az igénytelen trampli ott is. Szóval ember válogatja. Engem pl. mindig 30-24 évesnek néznek. Narancsbőr meg népbetegség. Vékonyakon uhyan úgy van és már 20 alattiakon is.
2022. jún. 11. 18:08
 5/73 anonim ***** válasza:
13%
16-17 évesen a legjobbak, legszebbek a csajok. 😙💖😍
2022. jún. 11. 18:08
 6/73 anonim ***** válasza:
89%
*20-24 akart lenni. #5
2022. jún. 11. 18:10
 7/73 anonim ***** válasza:
68%

Nem tisztem megítélni, hogy a férfiak hogy látnak, csak itthagyom ezt a kis szösszenetet.

Nem tudom, merre vezet az út innen, de én most érzem magam a legjobbnak. Aztán lehet, hogy emiatt az érzés miatt van nagyobb sikerem annak ellenére is, hogy látványosan foglalt nőket nem illik megkörnyékezni. Bár kétlem, hogy van srác, akinek bejönne a lapos segg és a pattanások, ami a régi énem jellemezte.

18 évesen nagyítóval kellett keresni a seggem és a mellem is, olyan vézna voltam, cserébe olyan tányérfejem volt, hogy palacsintát lehetett volna róla enni. 😂

24 évesen kezdett kilátszani az arccsontom végre és kb azóta lett szép, nőies arcom egy puffadt vízihulla helyett.

Akkor kezdtem el a normális bőrápolást is, onnantól nem zsíros és mitesszeres a fejem, onnantól nem fakó a bőröm. Nem mintha akkor lett volna fölös havi 30 ezrem ilyesmire...

22 évesen váltottam hosszútávfutásról kondira és rövidtávfutásra, jelentősen segített azon, hogy a seggem ne csak egy fedőnév legyen a combjaim fölötti lapos területre.

Szóval én például az utóbbi 1-2 évben fejlődtem ki, zárkóztam fel. És szellemileg is úgy érzem, akkor kezdtem el összeszedni magam, mikor kiléptem otthonról és elkezdtem dolgozni. Ez 22 éves koromban történt. Szerintem ez is segít azon, hogy az ember vonzónak tűnjön.

Meg az utóbbi 1-2 évben van annyi pénzem is, hogy gátlástalanul eltapsoljam a pénzem az egészségemre, ne pedig a zacskós levest kavargassam a 6 éves bő pulcsimban kuporogva kialvatlanságomban, mielőtt megyek éjjel leltározni kajapénzért.

Ha kényelmes a melód, jól keresel, keveset stresszelsz, önmagában is jobban nézel ki, mint aki próbál túlélni. Ki gondolta volna... Ha emellett olyan dolgokat is elkövetsz, amit a tudomány is hatékonynak tart az egészséged megőrzése érdekében, akkor meg főleg jobban nézel ki.

Kortól függetlenül.

Csak egy idő után a szar életvitel nyomai nem visszafordíthatóak.

2022. jún. 11. 18:25
 8/73 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk sok nőnél a terhességnél kezdődik a lejtmenet, nem bizonyos életkorban.
2022. jún. 11. 18:26
 9/73 A kérdező kommentje:
#5 és #8 Köszönöm a választ, de nem annyira az ember önmagához való kinézetére értettem a dolgot, hanem nagy általánosságban, ha az ember végignéz egy tömegen.
2022. jún. 11. 18:29
 10/73 anonim ***** válasza:
43%

Az erre vonatkozó kutatások általában arra jutotnak, hogy a férfiak egész életükben a húszas évei elején járó nőket tartják a legvonzóbbnak, valahol 20-23 év környékén van a csúcson, viszont aztán 30-on túl meredeken zuhan.

Például:

[link]

2022. jún. 11. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!