Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány évesen tetőzik a nők...

Hány évesen tetőzik a nők vonzereje?

Figyelt kérdés

A kérdés adott: milyen korban a legszebbek a lányok/nők?

Én személy szerint a 16-18 éves bulákat kedvelem a legjobban. Feszes, sima bőr, jó alak, csöcsök és segg. Úgy vettem észre, hogy 18 körül már amortizálódnak, 20-ra sokan meghíznak, ráncosodnak, narancsbőrösödnek.

Továbbá a 17 éves csajok egyik legjobb tulajdonsága, hogy bár én idősödöm, ők mindig fiatalok maradnak.

2022. jún. 11. 17:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
84%

Miért be lenne vonzó az, hogy egy nő tudja mit szeret, tapasztalt, magabiztos, van pénze adni magára, és nem az egyetem meg a szülei után lohol?

Egy fiatalabb szexuálisan is még csak próbálkozik, általában 30 felett sokkal jobbak a nők az ágyban.

Oké, neked a 18 évesek tetszenek, beírtad, láttuk, köszi.

Másnak meg más a véleménye.

2022. jún. 12. 10:41
 22/73 anonim ***** válasza:
7%

"ltalában 30 felett sokkal jobbak a nők az ágyban."

Hahahha.-.. és ki a rák akar ágyba bújni egy 30 felettivel ha van 20 éves is?? hagyjuk már...

2022. jún. 12. 11:00
 23/73 anonim ***** válasza:
7%

"Miért be lenne vonzó az, hogy egy nő tudja mit szeret, tapasztalt, magabiztos, van pénze adni magára"

Mert mindez nem rúg labdába egy 20 éves feszes segg mellett... azért nem vonzó!!

Megtarthatja a külsejét. egy 20 éves az ágyból reggel gyűrötten kikelve vonzóbb mint egy 30-as fél nap kozmetika után.

2022. jún. 12. 11:01
 24/73 A kérdező kommentje:
Úgy látom, ismét sokan félreértették a kérdést. Nem "tudja mit akar, kiforrot személyiség, jó az ágyban" halandzsát értettem vonzerő alatt, hanem a megjelenést. Mondjuk egy tömegen végigpillantva, melyik korosztályon akad meg inkább az ember szeme.
2022. jún. 12. 11:07
 25/73 anonim ***** válasza:
77%

18 és 30 és 50 évesen is vannak vonzó és igényelen emberek, és hogy kinek feszes a feneke első sorban genetika meg életvitel kérdése.

De az ágyban a test csak egy dolog, ha nem tudja mit csináljon vele, az baromi lelombozó. Nekem alap az, hogy a partnerem tudja hogy mi a jó neki, vannak tapasztalatai másokkal, és nem nekem kell végigasszisztálni a bénázást meg a zavart szégyenlősséget.

Ezen kívül 30asként baromira látni ám, hogy mekkora különbség vagy mondjuk 19 és 29 között, a 25 alatti csajok gyerekesek, irritálóak. Lehet jó teste meg riszálhat, de ettől még nem tudnak érdekelni partnerként, mert viselkedésre meg prioritásokra nagyon máshol állunk.

2022. jún. 12. 11:13
 26/73 anonim ***** válasza:
96%
A vonzerő nem csak a feszes seggből áll, a huszas évek vége a legjobb külsőre is, mert már nem gyereklánynak, meg pufók arcú tinédzsernek néznek ki, hanem felnőtt nőnek. Viszont még minden "feszes".
2022. jún. 12. 15:26
 27/73 anonim ***** válasza:
82%
Ja, hagyjuk már ezt a 30 évesen már leírjatja magát egy nő dumát. Az igazság az, hogy a 18-35 éves korosztály pont ugyan úgy néz ki. Azért 30 felett még nem lesz löttyedt ráncos egy nő. Az utcán igazából baromian nem fogod eltalálni, hogy ki hány éves, max a stílusból, öltözetből. Aki jó nő és ad is magára, az még 40 évesen is az lesz. Amúgy meg a 20 évesek között is van egy csomó dagadt löttyedt csaj. A szülés mondjuk valóban sok nőt öregít, de aki arra hajlamos, az már 25 évesen is úgy fog kinézni, mint egy középkorú. Én pl. később kezdtem az egyetemet. Nálam 5-6 évvel fiatalabbakkal jártam. Nem lógtam ki a sorból, a kutya nem tudta, hogy 26 vagyok és nem 20. Voltak bőven, akik többnek néztek ki nálam. Mellesleg most 30 évesen nem látom magamat öregebbnek, mint 5-6 éve. Semmit nem változtam. Ok, szerencsés a genetikám. Legtöbbször csak azért sejtik, h 25 feletti vagyok, mert nem jelenleg futó trampli slampos divatot követem. Unalmas már nagyon ez felszínesség sok hapsi részéről, főleg, amikor ráadásul olyan jártatják a lepénylesőjüket, akik nem is jó pasik. Na meg beszéljünk arról, hogy sok pasinak már 30 évesen milyen hasa van, meg nem működik a dákó úgy mint a 20 éveseknek. Na, akkor szóba se álljunk veletek?
2022. jún. 12. 15:54
 28/73 A kérdező kommentje:
#27 Nem, nem néznek ki egyformán a 18-35 éves nők, ezt csak az gondolja, aki be akarja magának magyarázni, hogy ugyanolyan fiatalos, mint a nála egy évtizeddel ifjabbak. És továbbra is általánosságban beszélünk, nem személyes genetikai lottóról.
2022. jún. 12. 17:44
 29/73 anonim ***** válasza:
95%

Attól, hogy 18 évesen nagykprú valaki, még nem igazán nő.

Kb 20 körül kezdenek nem gyereknek kinézni a lányok, mind arcra, mind viselkedésre.

2022. jún. 12. 17:53
 30/73 anonim ***** válasza:
96%
Jó, ok, 18-at és 35-öt közvetlenül összehasonlítva látszik azér, szóval így túlzás, bár intervallumba gondoltam, nem közvetlenül. De attól még egy 20-30 évesről átlagban nem fogod tudni megmondani, hogy mennyi. Nincs nagy különbség.
2022. jún. 12. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!