Miért van szükségük a férfiak többségének tudatmódosításra?
Vagy csak míg nekik jár a figyelem mindenhonnan egész nap,addig a férfi ne mondjon semmit. Had keressen közben magának potenciális partnereket,biztonság esetére.
Viszont ha egy férfi ránéz egy csajra,vagy figyelmet kap egy csajtól akkor biztos van valami.
Félig katona,félig szolga.
Eltart,megvéd,hűséges mint a kutya.
A függőségre való hajlam nagyrészt a szeretethiányból ered. Ezt nem én mondom, hanem tanulmányok. A nők meg általában szeretet-gazdagabb lények. Van egy nyilván nem 100%-ban igaz, de elég találó megmondás, miszerint minden lánynak van egy messenger beszélgetése, ahol egy srác önmagával beszélget. Szerintem remekül megragadja a lényeget. Amúgy valószínűleg
ugyanez az oka, hogy sokkal több a férfi öngyilkos is.
A férfiaknak mindig valami sárkányra van szükségük, vagy kardfogú tigrisre, vagy ellenséges hadra nehéz évadra a földeken, jégverésre, istancsapásra... Mindegy, csak legyen kivel/mivel megvívni a maga csatáját, amiben emberfeletti teljesítményt nyújthat. Régen e világ egy ilyen epikus hely volt. Háborúk dúltak, járványok pusztítottak, farkashordák rémísztgették az asszonyokat, árvíz, vagy épp aszály veszélyeztette az egész évi betevő megtermelését.
Mára a sárkányok domesztikálódtak, a farkasok idestova legfeljebb állatkertben láthatók, a folyókat szabályozták, ellenséges had sem fenyegeti otthonainkat. Kikoptunk férfiúi mivoltunkból, nincsenek (vagy legalábbis nagyon keveseknek adatnak) igazi kihívások. S noha a férfi maga nincs tisztában azzal, hogy tulajdonképpen mi is hiányzik az életéből, a hiányt így is érzi, és ezt próbálja tompítani valami tudatmódosító szerrel.
24-es nagyon nehéz eldöntenem, hogy gyúnyolódsz és ironiálsz vagy sem.
Egyébként ezt a sportban meg lehet találni ezt, lehet küzdeni, felállni, elbukni aztán újra felállni stb.
Nem mindegy, de mindkettőnek ugyanaz a célja. Az se mindegy, hogy löncshúst eszel vagy bélszínt, de ugyanaz a célja mindkettőnek.
Igen, ebben teljesen igazad van, hogy nem mindegy. Viszont ahogy előttem is írták: a CÉLJA ugyanaz ezeknek a dolgoknak. (csak magát a pszichológiai oldalát akartam kiemelni, hogy miért kell számunkra Homo sapiens sapiens-eknek tudatmódosítás) Viszont előfordulhat, hogy nem adatik meg neki (nincs meg a pénze, tehetsége, képessége stb.) vagy egyszerűen nem talált rá még arra az "egészséges tudatmódosításra", ami kiválthatná számára a piálást, dohányzást...stb. Azzal senki sem vitatkozik, hogy tájképet festeni kevésbé káros az egészségedre, mint 'fóliázni'.(ezt a szót most hallom először,nem gondoltam, hogy ennyire öreg vagyok :D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!