Lányok, nők! Ti mit tesztek, ha valakitől menstruáció miatt tampont/betétet kell kérni, de nincs épp az a fajta, vagy márka a másiknál amit kértek?
Hogyan oldjátok meg azt, amikor rossz helyen jön meg, nincs az embernél semmi, kérni kell valakitől, viszont az nem azt tudja adni amit kértek (pl. tampon helyett csak betét van nála, vagy fordítva, betét kellene, de csak tampont tudnak adni, stb.). Esetleg a méret más (pl. csak szuper, vagy éjszakai van valakinél, de nektek elég lenne a normál méretű betét, vagy tmapon), vagy a márka nem az amit szoktatok használni stb.
Szóval a kérdés: Ilyenkor mit tesztek? Elfogadjátok azt is amit épp ad, és megpróbáljátok használni, vagy inkább továbbmentek másik nőhöz, hogy hátha nála lesz olyan ami kell?
Esetleg fordított helyzet hogyan szokott alakulni? Ha tőletek kértek már, de nem olyat ami épp volt nálatok?
Hogyan oldottátok meg?
23 vagyok, volt sajnos párszor olyan, hogy úgy kezdett el fájni a hasam, és nem voltam felkészülve. Nem vagyok válogatós, tampont és betétet is használok, és szinte minden méretet.
Amikor betétet kértek, és csak tamponvolt nálam, a lány szimplán megkérdezte, hogy nincs-e a másikból. Ez szerencsére barátok között nem egy olyan téma, ami feszültséget okoz :D
Szerencsére nekem nem szokott ilyen hirtelen megjönni, úgyhogy bőven tudok készülni betéttel, időben. Én még sosem kértem, meg más sem tőlem.
De ha kell, és nincs más, akkor jó bármi ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!