Lányok/nők! Ti szoktátok mondani a párotoknak vagy férjeteknek ha épp mentek tampont vagy betétet cserélni?
Figyelt kérdés
Amikor megvan a mensitek és egész nap a barátotokkal, párotokkal, vagy férjetekkel vagytok valahol, ti szoktátok mondani, (pl. nem célirányosan) hogy ki kell cserélni a tampont vagy a betétet? Volt már olyan h mondtátok? Vagy ilyenkor hogy oldjátok meg ha gyakrabban kell mosdóba menni?2021. aug. 12. 16:09
2/23 anonim válasza:
Legfeljebb annyit mondok,
hogy megjött, és azt is csak egyszer. Nem szoktam napjában többször bejelenteni, hogy miért megyek a mosdóba.
3/23 anonim válasza:
Nem. Azt mondod,ha megjön, de általában látja rajtam. Minek bejelenteni, hogy megyek cserélni?
4/23 anonim válasza:
Soha nem jelentette be a párom ezt előre. Szerencsére egy felnőtt nő és az engedélyem nélkül is meg tudja ezt oldani.
5/23 anonim válasza:
Nem. Ő sem jelenti be azt, ha székelni megy.
6/23 anonim válasza:
Már volt olyan, hogy megkérdezte hova megyek, mert hirtelen elkezdtem ázni. Akkor nem tudta, hogy mensizem. Mondtam cserélni. Amúgy meg tudja anélkül is, az arcom mindent leír.
7/23 anonim válasza:
Azt sem jelentik be,hogy most vizelni megy...akor ezt miért kéne?
8/23 anonim válasza:
Nem,mi a francnak mondanám neki? Semmi köze hozzá meg még belegondolva is gusztustalan ilyet felhozni bárkinek. Ő sem jelenti be,hogy na most megyek szarni.
Eszem megáll ilyen kérdéseken.
10/23 anonim válasza:
Nem, minek jelenteném be? Tudja, hogy megvan, így egyértelmű, minek kéne a szájába rágni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!