2021ben miért lett ilyen divat mindenre azt mondani, hogy "ez csak az én velémenyem"?
Ne is menjünk abba bele, mikor a hülye nem tudja a különbséget a gyűlöletbeszéd és vélemény közt, hisz számára az "ütném, rugdosnám míg levegőt vesz" csak vélemény és ha törlik akkor szólásszabadságtól van megfogsztva.
Most az érdekel, hogyha valamire tudományos magyarázatok vannak valid forrásból, azt is annyival cáfolja meg mindenki, hogy de neki erről más a véleménye és kész. Ez normális? Mindent lehet ezzel hárítani?
"Most az érdekel, hogyha valamire tudományos magyarázatok vannak valid forrásból,"
És az összes létező szakember ebben a tudományban egyetért azzal az állítással? Hisz hiába ír egy-két szakember egy bizonyos témában tudományos dolgot, tudományos helyen, attól még nem biztos, hogy valóban igaz és helytálló.
Vegyük pl. a jelenlegi helyzetet: egyes szakemberek szerint teljesen rendben vannak az oltások, más szakemberek szerint meg nem. Akkor most melyik tábornak hiszel? Mind a két oldalon szaktudásilag hiteles emberek vannak.
Egyébként pedig ebben az országban diktatúra van, nincs szabad szólás és sajtószabadság, és ez csak az én véleményem. :D De természetesen a gyakorlat is engem igazol, hiába az államformánk köztársaság, meg hangoztatják az egyenlőséget.
#4 nem fogok sem politizálni, sem az oltás témába beleszólni.
Én az egyértelműbb dolgokra gondoltam elsősorban, minthogy valaki megkérdőjelezi hogy a Föld milyen formájú, mert hát az a véleménye, hogy...
Vagy az ég nem is kék. De ha már oltás: Bill Gates megakar mindenkit ölni, hogy az utolsó 1% maradjon, akik a gazdag réteget fogják szolgálni. A titkos társaság gyerekeket erőszakol, hogy fiatalságot szerezzenek belőlük és tovább éljenek.. Ezek mind konteós baromságok amik Istenhátamögötti Marikától hangoznak és terjed. Mert nekik van véleményük és szerintük ez így van. Csak nem büntetik ezt annyira, amennyire kéne.
Azért, mert azt hiszi, ezzel az olcsó kifogással megúszhatja azt, hogy cenzúrázzák az uszítást, amit nyomat. A másik kedvencem, ami Amerikában terjed, amikor mindenkiről pletykálnak elég súlyos dolgokat, elég berakni a dumádba azt, hogy "állítólag", és már nem vonhatnak jogilag felelősségre rágalmazásért :(.
Nem gondolom, hogy minden véleményt cenzúrázni kellene, de az alap nélküli rágalmazást (főleg olyan személyek részéről, akik nem érintettek az ügyben és nincs elég bizonyítékuk sem) és az uszítást sztem kell is cenzúrázni... mert ha szólásszabadság jelszóval nem cenzúrázunk dolgokat, lassanként olyan szövegek is vígan fennmaradhatnak a neten, hogy hogy a legélvezetesebb kisgyerekkel dugni... valahol meg kell húzni egy határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!