Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, ha kérnek tőletek...

Lányok, ha kérnek tőletek tampont vagy betétet, ti adtok, vagy nem? Nektek kellett már mástól kérnetek?

Figyelt kérdés

Idegennek is adtok/adnátok, vagy csak barátnőnek,osztálytársnak,kolléganőnek? Előfordult már, h nem adtatok valakinek hanem elhajtottátok?

Nektek kellett már kérnetek? Kaptatok? Elfogadtátok vagy nem volt jó (pl. nem megfelelő márka)?

Hogyan álltok az ilyesmihez?

2021. aug. 10. 10:44
1 2 3
 1/22 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Sosem kellett, nálam még akkor is van, ha nem tart ott a ciklusom, sose tudni, hogy mitől borul fel a hormonháztartásod (pl covid-oltás után rengeteg hölgy beteg mondta már, hogy 3 éve menop. és most menstruál megint, vagy hogy már 2 hete menstruál, vagy 10 naponta picit vérzik, stb.

Kérni tőlem többen is, szívesen adok bárkinek.

2021. aug. 10. 10:47
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy adok ha van nálam. Idegen még nem kért, osztálytársnak adtam már.
2021. aug. 10. 10:48
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Mindig van nálam,sose tudni alapon. Kèrtek már,adtam szívesen és adnék idegennek is, ez nálam alapvető dolog.
2021. aug. 10. 10:49
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha van nálam, adok persze.

Nekem egyszer kellett kérnem eddig, akkor a napra pontos menstruációm valamiért úgy döntött, hogy egy hetet siet, úgyhogy váratlanul ért

2021. aug. 10. 10:50
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve mindig van nálam, ha kérnek adok. Idegen amúgy még nem kért, csak arra volt példa, hogy a metróra várva egy lány megkért, hogy nézzem meg a nadrágját. Szegény nagyon zavarban volt, de szerencsére nem látszott semmi a nadrágján. Remélem a szerencséje kitartott ameddig hazaért
2021. aug. 10. 10:51
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is mindig van, még amikor terhes voltam is volt a táskámban xD Szívesen adok, ha kérnek, volt már, hogy kollégának adtam. Ismeretlen még nem kért, de nem hajtanám el. Ez szerintem ilyen zsigeri szolidaritás nők között, vagy én nem tudom :D

Még általános iskolában, amikor még nem voltam gyakorlott, volt rá szükségem, hogy osztálytársam segítsen ki.

2021. aug. 10. 10:53
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindig van nálam egy vagy két darab.

Idegen még nem kért (ha kérne, adnék neki, szerintem ez igazán semmiség), barátnak és osztálytársnak mindig adok. Ha nincs meg, akkor azért, mert van nálam egy-kettő, amit úgyse használok el, ha meg megvan, akkor azért, mert mindig több van nálam biztonságból.

Kérnem még nem kellett.

2021. aug. 10. 10:58
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Mikor nincs meg éppen, akkor is van a táskámban bőven betét is (két fajta), meg tampon is, Nospa is.

Régen, mikor középiskolás voltam, még nem használtam tampont, csak eü betétet viseltem.

Abban az időben rengetegen jöttek oda hozzám, hogy van-e tamponom, meg görcsoldóm. Egyik sem volt, sokan pedig megsértődtek, mert azt hitték, nem akarok adni. Mikor felajánlottam a betétet, pedig kinevettek és legyintettek, hogy az nekik nem kell, inkább keresnek mást a suliban.

2021. aug. 10. 11:03
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig szívesen adtam bárkinek, ha ismerős volt, ha nem - ameddig nem volt velem bunkó. Ilyen volt velem is pl., mint a 8assal... én nem tamponozom, mert valahogy averzióm van tőle, és kénytelen vagyok nappalra is éjszakai betétet tenni a vérzésem miatt... na, volt aki kiröhögött, amikor azt felajánlottam, mert ő ilyen batár 60as évekbeli sz.t nem rak be a bugyijába, leigénytelenezett... olyannak ha kért volna később, sem adtam volna.
2021. aug. 10. 11:35
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha van nálam bárkinek adnék ha szorult helyzetbe kerül és kérne, eddig csak osztálytársakkal, kollégákkal, rokonokkal, ismerősökkel bonyolítottunk ilyen tranzakciót.

Az első tamponom azért emlékezetes mert külföldön kaptam egy lánytól pár darabot, megsajnált, hogy nem tudok velük úszni menni. Utána még ott helyben bevásároltam, a patikusnő nagyon kedvesen megértette mit habogok össze kis tiniként valami kevert nyelven, ott nem voltak még önkiszolgáló drogériák.

2021. aug. 10. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!