Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, ha kérnek tőletek...

Lányok, ha kérnek tőletek tampont vagy betétet, ti adtok, vagy nem? Nektek kellett már mástól kérnetek?

Figyelt kérdés

Idegennek is adtok/adnátok, vagy csak barátnőnek,osztálytársnak,kolléganőnek? Előfordult már, h nem adtatok valakinek hanem elhajtottátok?

Nektek kellett már kérnetek? Kaptatok? Elfogadtátok vagy nem volt jó (pl. nem megfelelő márka)?

Hogyan álltok az ilyesmihez?

2021. aug. 10. 10:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Adnék bárkinek, nagyon kellemetlen ha épp nincs nálad. Kollegának is adtam, barátnőnek is. Egyszer fesztiválon kért tőlem egy csaj, természetesen adtam. Velem még ilyen nem fordult elő, midnig volt nálam
2021. aug. 10. 12:09
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha van nálam több, mint elég betét/tampon, mint ami a vérzésemhez kell, akkor adok szívesen. Azt hiszem eddig olyan 2-3* adtam más lánynak, én meg olyan 4-5* kértem gimiben, mert épp túl kevés volt nálam, esetleg váratlanul ért.

Idegennek is adnék, ha kérne, de ilyesmi még nem fordult velem elő, se én nem kértem, se más tőlem.

2021. aug. 10. 12:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálam mindig van 2 db a táskában. Ha kérne valaki persze, hogy adnék. Nekem még nem kellett kérnem senkitől így. Ez tényleg szorult helyzet. Nem hiszem, hogy van olyan aki ne segítene a másikon direkt.

26N

2021. aug. 10. 13:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem még nem kellett kérjek. Adni viszont adtam osztálytársaknak. Idegennek is adnék.
2021. aug. 10. 13:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Adnék és van nálam mindig. Kértem màr kaptam.
2021. aug. 10. 13:23
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Adtak is meg kertem is mar. Osztálytárs es munkatárstól is, altalaban van nalam, de aztan volt egy-két kivetel. Amugy a markat nem nezem, azt se tudom kb hogy milyenek vannak, orultem hogy kaptam betetet es hasznaltam, ennyi
2021. aug. 10. 13:24
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy adok, ha van nalam
2021. aug. 10. 13:34
 18/22 anonim ***** válasza:
31%
Vadidegennek elobb adnek, mint olyan ismerosnek, aki masodszor is megkerne. Mert egyszer elofordul, de mikor egy doboz Nurofent munkahelyen eljotekonykodtam, akkor rajottem, hogy teljesen palira vesznek.
2021. aug. 10. 18:38
 19/22 anonim ***** válasza:

Nálam mindig van min. 2, mert tényleg adódnak olyan esetek, amikor sosem tudni mikor jön pontosan meg. Nekem például egy stresszesebb időszak kicsit fel tudja bolygatni a dolgot, még ha csak pár nappal is.

Szóval, nekem eddig még nem kellett kérnem, de adtam már többeknek. Osztálytársnak, évfolyamtársnak is, de idegennek is szívesen adnék, ha kérne. Eddig még nem volt az utóbbira példa, de biztos, hogy nem hajtanám el, és adnék neki, nem számít mennyire, vagy, hogy egyáltalán ismerem-e. Adnék neki, és kész.

2021. aug. 11. 11:08
 20/22 anonim ***** válasza:
Én pasiként a kesztyűtartóban is tartok. Régebben a zakózsebben is volt nálam.
2021. aug. 11. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!