Lányok, ha kérnek tőletek tampont vagy betétet, ti adtok, vagy nem? Nektek kellett már mástól kérnetek?
Idegennek is adtok/adnátok, vagy csak barátnőnek,osztálytársnak,kolléganőnek? Előfordult már, h nem adtatok valakinek hanem elhajtottátok?
Nektek kellett már kérnetek? Kaptatok? Elfogadtátok vagy nem volt jó (pl. nem megfelelő márka)?
Hogyan álltok az ilyesmihez?
Nekem kb minden táskámban, a kocsiban, a melóhelyen is van néhány betét, sosem lehet tudni, h mikor jön jól. Én még csak egyszer voltam olyan helyzetben, h kérnem kellett, viszont csak tampont tudtak adni, betétet nem tartott magánál senki... Persze a tampon is jobb mint a semmi, akkor nagyon örültem neki, de nem igazán sikerült megkedvelnem még akkor sem.. Szerintem akkor volt bennem utoljára tampon, és ennek már majd 10 éve... :D
Én sokkal többször segítettem ki betéttel másokat, de csak ismerősöket, kollégákat, idegeneket még nem. Persze ha úgy alakulna, simán adnék... Amúgy egy csajszi volt, aki kért volna tőlem cuccot a vérzésére, de mikor adtam volna neki a betétet, teljesen kiakadt, h ő biztos nem fog azzal kínlódni, meg milyen béna már, neki az biztos nem kell, szerintem elég gáz hozzáállás, mert egy betét az annyira ciki, h inkább nem él vele, viszont az már nem ciki, ha esetleg összevérezi a nadrágját... :D
Tőlem csak általánosban kértek, persze hogy adtam. Aztán ő visszaadta másnap, másik márkát, de nem bántam, legalább azt is kipróbálhattam. Felnőttként kb 5-6 éve kellett kérnem, mert elfelejtettem megnézni van-e nálam, és abban a táskában nem volt. Fürdőben voltam, az ideges keresgélés közben pont bejött egy lány, kicsit furán nézett a kétségbe esett fejem, és a kiborított táskám láttán, így megragadtam az alkalmat, és megkérdeztem, nincs-e nála egy tampon, és kifizetem. Azt nem engedte, de tampont adott. Megváltás volt, komolyan. Azóta is bárkinek adnék, ha szüksége lenne rá, szerintem ez alap, hogy kisegítjük azt, aki bajban van.
37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!