Férfiak, ti kipróbáltátok már az egészségügyi betétet, hogy milyen lehet a nőknek? Hölgyek, ti adtatok (volna) ha kérdezte (volna) a párotok?
Urak, ti kíváncsiak voltatok arra, hogy milyen lehet a nőknek hordani a menstruáció (milyen érzés, stb) Esetleg kértetek barátnőtöktől, feleségetektől?
Hölgyek, ti hogy reagálnátok, ha a párotok ki szeretné kíváncsiságból próbálni?
Lehet furcsán hangzik a kérdés, de komolyan ez jutott most eszembe. Ennek értelmében normális válaszokat! Köszi!
Furán nézném, mert eddig azt hittem, hogy több esze van, minthogy misztifikáljon egy néhány mm vastag valamit.
A betét viselésének konkrétan semmi érzete sincs...
Hősiesen bevallom, hogy vettem már fel egyik expárom tangabugyiját - ezt ő is végignézte, igazából nem szexuális vágy volt egyik oldalról sem, puszta kíváncsiság.
De azon, hogy betétet "kipróbáljak"... Ez igazából nekem azért elképzelhetetlen, mert úgyse azt érzem, mint a nők. Felvehetsz egy miniszoknyát, hogy érezd, milyen, amikor befúj a cúg; vagy egy tangát, hogy érezd, milyen, amikor bevág, de a golyóid miatt úgyse fogod azt érezni egy betétnél, mint egy nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!