Lányok/Nők akik nem vezetik a vérzésüket, ti hogy terveztek nyaralni?
Tampon. Arra az időre, míg bemegyek a vízbe. Persze nem órákra, de egy-egy rövidebb fürdőzésre megteszi. Nem mintha tampon párti lennék, de ez van. Ha nyilvános helyen kell napozni, bikiniben lenni, akkor addig is tampon. Bár én nem szoktam órákig napozgatni emberekkel teli strandon, mert frászt kapok tőlük meg a tűző naptól is. Az összes többi programhoz jó a betét.
Mondjuk hosszabb túrákat nem szívesen teszek ilyenkor, ha nem tudok pár óránként tiszta, kényelmes mosdóba elmenni. Útszeli, koszos, tömegnyomor wc-be nem jó ilyenkor bemenni.
Nem nagy ördöngősség előre kiszámolni.
Normál esetben megegyezik a ciklusod a holdciklussal.
Amikor megjön meg kell nézni, hogy milyen holdfázis van éppen. Pl. újhold vagy telihold előtt vagy után hány nappal járunk.
Utána egy szolunáris naptárban meg tudod nézni mikor lesz újra ugyanez a holdfázis.
Én mindig így tartottam észben a barátnőmnek mikor jön meg.
Kis rutinnal már naptár se kell, csak felnézel a holdra, hogy melyik fázisban jár épp, és tudni fogod hány nap múlva jön meg.
Én vezetem, de nem napra pontos. Anyu is vezeti és a húgom is. De persze nem mindig vagyunk egyszerre, így elég nehéz lenne nyaralást tervezni. Arra a pár napra pedig tampon és kész. Nem olyan bonyolult ez. Ezért nyaralást lemondani szerintem nem érdemes. Minden ugyanúgy megy, vízparti nyaralás esetén tampon. Ami egyáltalán nem vészes. Ha nagyon görcsöl a hasam (ami 3-4 havonta fordul elő és csak az első nap), akkor veszek be gyógyszert és 20 perccel később már jól vagyok.
Mi általában a többi nyári programhoz (edzések, edzőtábor, egyéb tábor, gólyatábor, munka stb) szoktuk időzíteni a nyaralást nem számolgatjuk, hogy a résztvevő összes nőnemű egyed közül melyik nap nem menstruál egyik sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!