Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/Nők akik nem vezetik a...

Lányok/Nők akik nem vezetik a vérzésüket, ti hogy terveztek nyaralni?

Figyelt kérdés
Érdekes kérdés tudom, csak nagyon kíváncsi lettem. Az én családomban egyetlen nő sem vezeti azt, hogy mikor fog neki megjönni, jön amikor jön. És nagyon sokszor egybeesik a tervezett nyaralással, fürdőzéssel és emiatt az utolsó pillanatban, akár 1 nappal ezelőtt jön a felkiáltás, hogy "Upszi, vérzem, mondhatjuk le az egészet". Sajnálattal tapasztalom, hogy vannak olyanok akik nem tudják körülbelülre sem megjósolni, hogy akkorra valószínűleg meg fog jönni nekik. Így hogy lehet nyaralásokat tervezni?

2021. aug. 12. 14:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Nekünk minden évben van egy fix dátum, amikor mindig nyaralni megyünk, nem fogjuk azért eltolni, mert nekem pont megjött. A lányaink még kicsik, de miután már ők is bekapcsolódnak a buliba, a családi nyaralásokat nem ahhoz fogjuk igazítani, hogy éppen legyen egy hét a hónapban, amikor egyikünk sem menstruál. Sőt, ha 2 hétre megyünk, akkor ez eleve kikerülhetetlen kb, hacsak nem szinkronizálódik össze valami csoda folytán mindannyiunké.

Egyébként én sem értem, miért kéne lemondani ezért a nyaralást. Jó, nyilván nem a legoptimálisabb így nyaralni, de nem lehetetlen. Tamponnal/kehellyel simán átvészelhető a vizes nyaralás is, de ahogy az előző válaszoló is mondta, mást is lehet egy nyaralás alatt csinálni, az aktív pihenésben meg aztán semmit nem oszt, nem szoroz.

2021. aug. 12. 17:16
 12/16 anonim ***** válasza:
27%

#10, aki idiótának nevezett:

A hold fényváltozási ciklusideje és az átlagos női menstruációs ciklus majdnem pontosan megegyezik. Amit leírtam az egy segítség ahhoz, hogy ne kelljen sokat számolgatni hónapokra előre, hanem egy holdnaptár alapján nagyjából bármikorra be tudd lőni egyszerűen, hogy mikor fog megjönni.

Szívesen,

Az idióta

2021. aug. 12. 17:29
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
#12 ez csak abban az esetben állja meg a helyét, ha valakinek napra pontosan mindig 28 naposak a ciklusai. Ha valakinek ettől eltér, akkor már nem működik, ha meg esetleg rendszertelen (már olyan értelemben, hogy valamikor 26, máskor 31 napos pl), akkor meg aztán főleg kitörölheti vele a popóját (igaz, ebben az esetben a naptárral számolgatás sem nagy segítség). Mert való igaz, hogy a holdciklus 28 napos, de egy égitest mozgása még mindig megbízhatóbb és stabilabb lesz, mint egy biológiai lény hormonháztartása.
2021. aug. 12. 18:38
 14/16 anonim ***** válasza:
40%
#11 nem „csoda folytán” fog szinkronizálódni, hanem ez egy természetes folyamat, hogy együtt élő nőknek nagyjából egyszerre van
2021. aug. 12. 19:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Fúúú, ezt a badwomensanatomyt nem is ismertem, most olvasom. Felváltva röhögés és facepalm :D
2021. aug. 12. 19:10
 16/16 anonim ***** válasza:
84%
Még mindig idióta vagy, ugyanis nem minden nőnek 28 napos a ciklusa. Sokkal biztosabb egy app, amibe minél több adatot viszel be, annál biztosabban megmondja, mikor fogsz menstruálni. 20 éve menstruálok, egyszer nem jött meg 28 napra.
2021. aug. 12. 21:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!