Lányok/Nők akik nem vezetik a vérzésüket, ti hogy terveztek nyaralni?
Nekünk minden évben van egy fix dátum, amikor mindig nyaralni megyünk, nem fogjuk azért eltolni, mert nekem pont megjött. A lányaink még kicsik, de miután már ők is bekapcsolódnak a buliba, a családi nyaralásokat nem ahhoz fogjuk igazítani, hogy éppen legyen egy hét a hónapban, amikor egyikünk sem menstruál. Sőt, ha 2 hétre megyünk, akkor ez eleve kikerülhetetlen kb, hacsak nem szinkronizálódik össze valami csoda folytán mindannyiunké.
Egyébként én sem értem, miért kéne lemondani ezért a nyaralást. Jó, nyilván nem a legoptimálisabb így nyaralni, de nem lehetetlen. Tamponnal/kehellyel simán átvészelhető a vizes nyaralás is, de ahogy az előző válaszoló is mondta, mást is lehet egy nyaralás alatt csinálni, az aktív pihenésben meg aztán semmit nem oszt, nem szoroz.
#10, aki idiótának nevezett:
A hold fényváltozási ciklusideje és az átlagos női menstruációs ciklus majdnem pontosan megegyezik. Amit leírtam az egy segítség ahhoz, hogy ne kelljen sokat számolgatni hónapokra előre, hanem egy holdnaptár alapján nagyjából bármikorra be tudd lőni egyszerűen, hogy mikor fog megjönni.
Szívesen,
Az idióta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!