Lányok,nők, mit tesztek akkor, ha valakitől tampont/betétet kell kérnetek, viszont nincs az a fajta (márka, méret stb) épp az illetőnél ami nektek kéne?
Biztos jártatok már úgy ti is, hogy rossz helyen jött meg, nem volt nálatok semmi, stb stb. ilyenkor ugye kérni kell osztálytárstól, barátnőtől, kolléganőtől.
De mi van akkor ha valaki csak tampont használ és akiktől kérne azoknál csak betét van, vagy fordítva, betét kéne de csak tampont tudnak adni.
Ilyenkor megprobáljátok mégis a másikat használni, vagy kerestek valaki olyat aki megfelelőt is tud számotokra adni? Esetleg ilyenkor nézitek a márkát/méretet? Vagy ami az első azt elfogadjátok?
Megesett már, hogy nem olyat kaptatok ami kellett volna? Esetleg tőletek kértek, de amikor nem azt a fajta tampont/vagy betétet adtátok volna ami kért az illető (vagy olyan márkájút, méretűt), akkor továbbállt? Vgay elfogadta?
Mi a helyzet ilyenkor? (nekem még szerencsém volt mindig, meg nekem pont bármi jó, de ugye van aki csak 1 márkát, vagy 1 féle terméket használ)
Én, amikor elfelejtek rakni a tatyómba betétet a csajokat megkérdezem az osztályba vagy barátnőktől, hogy van-e betétük. Akinek csak tamponja van mondom, hogy nem kell és kerdezek mást van-e betétje, mert életemben nem használtam tampont és nem is szeretnék attól függetlenül, hogy aktív a szexuális életem. Volt, amikor egy lánynál extra nagy betét volt, de elfogadtam és megköszöntem, más lehetőség nem volt.
Márka számomra nem fontos.
Tizenkét éves korom óta mindig van nálam legalább két betét, sose lehet tudni, és ha nekem nem is kell, egy barátnőmnek hátha.
Nem kerültem olyan szituációba, amiben kérnem kellett volna és amikor tőlem kértek, mindig elfogadták azt, amit adni tudtam. Mondjuk engem a márka egyáltalán nem izgat.
Bármit ad, elfogadnám, ki tudja, mikor jön szembe olyan, aki "jobbat" tud adni.
Tőlem egyszer kért így osztálytárs. Közölte, hogy az nem kell, szünet vége előtt viszont újra odajött, hogy mégis kéne neki.
Ha én kerülnék ilyen helyzetbe nem hiszem, hogy válogatnék
Tampon mindig van nálam meg tisztaság betét, azzal túlvészelem.
Sajnos nekem nem jó akármilyen betét, kaptam már kiütést meg viszketést nem megfelelő betéttől, így ha nincs nálam, akkor inkább elmegyek és veszek és max addig kitömöm Wc papírral a bugyim, de nem kérek másoktól. De szerintem az első menstruációmon kívül egyszer sem fordult elő, hogy kérnem kellett, mert mindig van nálam annyi, hogy elég legyen, mire hazaérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!