Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok,nők, mit tesztek...

Lányok,nők, mit tesztek akkor, ha valakitől tampont/betétet kell kérnetek, viszont nincs az a fajta (márka, méret stb) épp az illetőnél ami nektek kéne?

Figyelt kérdés

Biztos jártatok már úgy ti is, hogy rossz helyen jött meg, nem volt nálatok semmi, stb stb. ilyenkor ugye kérni kell osztálytárstól, barátnőtől, kolléganőtől.

De mi van akkor ha valaki csak tampont használ és akiktől kérne azoknál csak betét van, vagy fordítva, betét kéne de csak tampont tudnak adni.

Ilyenkor megprobáljátok mégis a másikat használni, vagy kerestek valaki olyat aki megfelelőt is tud számotokra adni? Esetleg ilyenkor nézitek a márkát/méretet? Vagy ami az első azt elfogadjátok?

Megesett már, hogy nem olyat kaptatok ami kellett volna? Esetleg tőletek kértek, de amikor nem azt a fajta tampont/vagy betétet adtátok volna ami kért az illető (vagy olyan márkájút, méretűt), akkor továbbállt? Vgay elfogadta?

Mi a helyzet ilyenkor? (nekem még szerencsém volt mindig, meg nekem pont bármi jó, de ugye van aki csak 1 márkát, vagy 1 féle terméket használ)

2021. nov. 6. 16:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Még nem kellett kérnem soha, de tamponon kívül elfogadok bármilyen márkát, ez nem az a helyzet, amikor válogatni lehet.

Most felnőttként nem szokott lenni nálam, mert bármikor bemehetek venni valahova. Suliban mindig volt nálam pár éjszakai, elfogadta, aki kért. Úgy voltam vele, azzal bárki kibírja hazáig.

2021. nov. 6. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egy pár éve használok tampont, előtte csak betétet használtam. Amikor valaki csak tampont tudott volna adni, azt nem fogadtam el, hiszen soha előtte nem használtam még olyat. Ilyenkor beraktam pár zsepit a bugyimba és elmentem boltba venni.

Olyan is volt, hogy szintén régebben tőlem kértek tampont, de csak betétet tudtam adni az illetőnek. Elfogadta.

2021. nov. 6. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ha ilyen helyzetbe vagyok, hogy nincs nálam és azonnal kell, akkor bármit elfogadok, aztán amilyen gyorsan csak tudok elmegyek venni.
2021. nov. 8. 18:19
 14/14 anonim válasza:
kértem is, s adtam is már..amit kaptam hosszabb volt. kibirtam :)
2021. nov. 30. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!