Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire zavarta/zavarja a...

Ennyire zavarta/zavarja a nőket a mell méret miattuk történt ez (WOW) ??

Figyelt kérdés

Tehát a WOW-ba most olyan frissítés jött be, hogy a nőknek direkt kisebb méretű melleket adtak, vagyis arra cserélték, hát én egy kicsit kiakadta (nem a játék miatt), mivel nem is játszok vele.

Hanem az hogyha egy nőnek nem tetszik valami azonnal ugranak, de ha mi férfiak mondjuk egy játékban csak kigyúrt férfiakat látunk... Nekünk azzal semmi bajunk nincs, és nem is lehet,ez csak egy példa volt.

A nők miatt történt amúgy ez?

2021. szept. 19. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
A nőknek nem jönnek be videójáték karakterek. Kettő egy olyan játékban ahol harcolni kell szerinted milyen férfi karakterek legyenek. Dagadtak meg 40 kilósak? Az nem túl valod testalkat. Viszont a nagy női mellnek semmilyen szerepe nincs csak hogy bejöjjön a pasiknak. Meg szerintem baromi hülyén néz ki amikor egy nőnek az egész testén páncél van, kivéve a mellein mert az milyen szexi. Szerintem inkább idétlen. Amúgy én lány vagyok, és igazából nekem tökmindegy ki hogy néz ki egy játékban. Nem azért játszom egy adott hőssel mert szerintem szép, hanem a képességei miatt.
2021. szept. 19. 17:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok ezzel, nem a mell méret érdekel, csak ez azért durva volt.. De hát ilyen ez a blizzard.
2021. szept. 19. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbálja gyűjteni a politikai jópontokat a blizztard. Híresen pc és kedves vállalat, egy kolleganőjük konkrétan öngyilkos lett miután halálra zaklatták.
2021. szept. 19. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!