Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lúzerség az igazából genetik...

A lúzerség az igazából genetikai predesztináció?

Figyelt kérdés

Tehát ha valakit genetikailag alávalónak ítélnek meg társai akkor elutasítók lesznek vele, gyakran gonoszak. Emiatt társas téren sikertelen lesz. Leépül az önbizalma is ami kihat az élete más területére is, nihillé válik és motiválatlanná, mentális gondjai lesznek.

De mindehhez az kell, hogy genetikailag alávalónak ítéljék meg és akképpen is bánjanak vele?

2022. ápr. 5. 14:50
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
100%

Látom redditen is bemutatkoztál.

[link]

2022. ápr. 6. 22:22
 62/64 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor is kifogásnak számít ha igaz?"

Mivel a jellembeli hibáidon tudnál változtatni, ha akarnál, igen.

2022. ápr. 7. 04:26
 63/64 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

“Kezdlek bírni titeket. Mókásan szabotáltok.”

Mi nem tudunk szabotálni téged ha megelőzöl minket ebben 🤷

Mondjuk én eleve nem is írtam volna ha eredetileg ne a Tudományok kategóriában lett volna a “kérdés”. Minek írsz oda (vagy igazából bárhova…) ha úgysem fogadsz el semmi választ? Értem én ,hogy addig is foglalkoznak veled de azt el lehet érni normálisabb, építő jellegű tevékenységgel is s akkor talán kevesebben fognak megutálni.

2022. ápr. 7. 07:39
 64/64 anonim ***** válasza:
100%

De azzal sokkal többet kellene dolgoznia, azt meg már bizonyította, hogy nem akarja.

Akkor sem megoldható, ha ő provokátor. Akkor az a dolga, hogy itt forgalom legyen.

2022. ápr. 7. 07:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!